Gledam utakmicu i posle prvog poluvremena imam osecaj da vodimo 4-1. A kad ono 2-1, pa ocekivanih 2-2.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako smijesan tim, eto da budem blag. Ja ne znam ko je tu ludji, ona odbrana ili Klopp, pa majku mu sredi to... Pa jos da su izgubili na kraj utakmicu, ja ne znam...
Sevilja kao i sto ocekivah nista specijalno, moze (i mora) Liverpul bit odje prvi.
Cak sam ima i neki viber ka na otvaranju PL, gube - smijesan gol, preokrecu... ali jednostavno znas da ce nekako da useru to voljstvo.
Comment
-
Originally posted by Baka View PostKako smijesan tim, eto da budem blag. Ja ne znam ko je tu ludji, ona odbrana ili Klopp, pa majku mu sredi to... Pa jos da su izgubili na kraj utakmicu, ja ne znam...
Sevilja kao i sto ocekivah nista specijalno, moze (i mora) Liverpul bit odje prvi.
Cak sam ima i neki viber ka na otvaranju PL, gube - smijesan gol, preokrecu... ali jednostavno znas da ce nekako da useru to voljstvo.
Uglavnom, odlicno smo odigrali utakmicu i nismo imali srece. Na trenutke nam pada koncentracija i to nas kosta bodova.
Kada se setim nase igre u LS dok nas je vodio Brendan i kada je uporedim sa danasnjom, nebo i zemlja.
Comment
-
Po tome Liverpulu je svaki put odbrana solidna... Po tome losa odbrana i ne postoji. Ja shvatim da ljudi ispanu, prodju ih, napravi se neka akcija. Ali konstantno poklanjanje 2-3 sanse - Lovren kod drugog gola, Muriel masi zicer, Matip ko budala ispada onamo kod kornera, pa to je katastrofa.
Jebes mu, Liverpul se ne smije opustit ako ne vodi bar dva gola razlike.
Znaci, nista se ne desava na terneu i odjednom poklon. Ludilo.
Comment
-
Comment