Hajde brate nemoj zezati, ovaj Napoli bi vas dobio siguran sam. Roma ne bi, pogledaj kako igra Napoli, leprsavo, imaju ceo tim odlican, a Liverpul sa ovakvom odbranom i sredinom nema sta da trazi u LS. Odlican napad, ali taj napad bi svaka malo jaca odbrana uspela da zaustavi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zelim sad Real ,PSZ,LFC,Lajpcig
@Adam...pa trenutno je to moje misljnje na osnovu tima i kako sve igleda,konkrektno nema nista ,jer tek pocinje sve,niti su igrali
Mozda sam ja u krivu (mada tesko) al videcemo ko ce kako proci ove godine..Roma,Napoli,LFC
Comment
-
Originally posted by bice View PostHajde brate nemoj zezati, ovaj Napoli bi vas dobio siguran sam. Roma ne bi, pogledaj kako igra Napoli, leprsavo, imaju ceo tim odlican, a Liverpul sa ovakvom odbranom i sredinom nema sta da trazi u LS. Odlican napad, ali taj napad bi svaka malo jaca odbrana uspela da zaustavi.
Ливерпулова одбрана против јаких екипа игра много боље. Рецимо прошле године 12 дербија, 7 победа и 5 нерешених. Ниједна изгубљена утакмица против Челсија, Арсенала, Ситија, Јунајтеда, Тотенхема и Евертона.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostOd 2004-2009 svake god minimum polufinale, 2finala....Reci mi sta su Napoli/Roma uradili u evropi u celoj svojoj istoriji?Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostA ti se onda vrati u taj period, šta da ti kažem. Pričamo o trenutnoj situaciji, dobili ste Hofenhajm 4:2(opet ste kriminalni u odbrani) i odmah biste na Real. Al' aj' verujte u šta hoćete, da je Enfild galsko naselje i da vam Rimljani ne mogu ništa
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostDobri argumenti da su Napoli/Roma tezi protivnik od Liverpula.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Trenutno niko ne moze da iznese neke argumente,jer ih i nema jos,samo licno misljenje
Comment
Comment