Ma ima jedna stvar koju ja hocu, a to je da citam brze tvoje postove, ovako mi treba 2 minuta duze za svaki duzi post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cuveni Gurban Gurbanov odvede svoj Karabag u LS.
Ludilo!!!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
https://draw.inker.fun/#/cl/gs
U iscekivanju zreba
Juventus, Porto, Anderleht, Lajpcig mi je zrebalo, ovo kao da sam ja pravio, samo bih umesto Lajpciga nekog malo slabijeg ali eto ovo bi bilo top.
Inace ubedjen sam da ce Juve i UTD biti u grupi.Last edited by bice; 24-08-17, 13:24.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dobra igra. Moj zreb
Group A
Bayern München
FC Barcelona
Besiktas
APOEL Nicosia
Group B
Spartak Moscow
Manchester City
AS Roma
RB Leipzig
Group C
Chelsea
FC Porto
FC Basel
NK Maribor
Group D
AS Monaco
Sevilla
Napoli
Celtic
Group E
Juventus
Atlético Madrid
Anderlecht
Feyenoord
Group F
Benfica
Manchester United
Olympiakos Piraeus
CSKA Moscow
Group G
Real Madrid
Borussia Dortmund
Tottenham Hotspur
Sporting CP Lisbon
Group H
Shakhtar Donetsk
Paris Saint-Germain
Liverpool
Garabag Agdam
Comment
-
Evo i moje predikcije
SpoilerGroup A
Juventus
Atlético
Tottenham
Celtic
Group B
Real Madrid
Man United
Anderlecht
Qarabağ
Group C
Shakhtar
Dortmund
Roma
APOEL
Group D
Monaco
Porto
Beşiktaş
CSKA
Group E
Spartak
Paris
Olympiacos
Sporting CP
Group F
Chelsea
Sevilla
Napoli
Maribor
Group G
Benfica
Man City
Basel
Leipzig
Group H
Bayern
Barcelona
Liverpool
FeyenoordТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by madrid View PostA moze i ova grupa sto je (ne)realni postavio, sa Bajernom i Barsom, sta mislis?
Bajern nije idealan isto, ali jbga ako mora, bolje neki velikan da dođe. Zamisli gledam na Enfildu Bajern u LŠ....ljepota!I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostSamo da preskočimo Real, ostalo sve može. Zamišljam tu tekmu, njihova sredina protiv naše i naježim se na Modrića i Krosa.
Bajern nije idealan isto, ali jbga ako mora, bolje neki velikan da dođe. Zamisli gledam na Enfildu Bajern u LŠ....ljepota!
Svakako grupa u kojoj bude bio Liverpul ce biti grupa smrti. Ovo ostalo ce se sve znati unapred.
Comment
-
Ala se cimaju svi Reala. Samo ne Real - samo ne Real....
Real mu dodje kao neka Baba-Roga. A tako su slatki, lepi, tetovirani, muzevni, jos se onako raduju iskreno sa puno emocija, i frizurice imaju vrlo moderne i u trendu. Mnogo simpaticni momci - ne razumem uopste te strahove.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment