Jednu pozitivnu stvar je imala barsa.... bar referendum za izlez mu nije trebao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Mrkela View PostIvane ne moze tako brate, nosit ces Ronalda tjedan dana al samog njega kakvo je ovo ruganje sa Jurgenom
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKako li se Kutinjo osjeca?Originally posted by Prototype View PostStatisticki je i dalje on jak ko crna zemlja, ali fizicki, meni barem, vise nije to to.CR je 2. godine stariji, a na terenu izgleda kao da je jedno 2. godine mladji.
Mesi nema taj luksuz.Originally posted by Ognjen View PostDa hoce Siti Gvardioli dati otkaz.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Baka View PostPa da je Mesi okruzen sa igracima kao Ronaldo, i on bi izgledao nekoliko godina mladje.
Mesi nema taj luksuz.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostI ja kazem realno.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostAl prerano si promenio, ako osvoje Bajern/Roma ili Liverpul onda nismo ni mi bili u pravu.
A ti spremi Mesija ako Real ne uzme ovo.Ali mnogo je godinu dana mogao si to malo smanjit ali dogovoricemo se narednih dana.
Comment
-
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Svaka čast svima, ali kako su samo odigrali Kolarov, Džeko, De Rosi, Facio i Manolas. Nenormalno nešto. Barsa bez i jedne prave šanse, do trećeg gola jedva da su i prilazili na 30 metara od Rominog gola.
Doktorat Di Franceska, kakav presing. Ne vidja se cesto da Barsa bezidejno ispucava loptu, večeras je to radila često.
Zna Di Francesko i da brlja, cesto ima probleme sa bunkerima, cesto Roma izgleda bezidejno, ali zna da postavi ekipu, i da je psihicki pripremi kada to treba. Uvek je Roma imala slab mentalitet, a on je od pocetka insistirao da mora da se menja i da se radi na tome. Za sad mu odlično ide.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostMrki jeste,on je rekao samo da Barsa ne osvoji.
A ti spremi Mesija ako Real ne uzme ovo.Ali mnogo je godinu dana mogao si to malo smanjit ali dogovoricemo se narednih dana.
Comment
Comment