Da se Aca i CSKAa nose u ... mucno ga je vise slusati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ivan_pg View PostAko osvoji Barsa ti nosis Mesija na avatar 6 mjeseci,ako osvoji Real ja nosim Kristinu na avatar 6 mjeseci.Ako ne osvoji niko od ovo dvoje nosimo Federera 6 mjeseci posto smo losi prognozeri i to nam je kazna.Moze li?
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostAko osvoji Barsa ti nosis Mesija na avatar 6 mjeseci,ako osvoji Real ja nosim Kristinu na avatar 6 mjeseci.Ako ne osvoji niko od ovo dvoje nosimo Federera 6 mjeseci posto smo losi prognozeri i to nam je kazna.Moze li?
Ja mislim da uzimaju Real ili Siti ako prodje.
Comment
-
Zamišljam vas samosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostJa cu nositi godinu dana ako osvoji Barsa jel moze?
Ja mislim da uzimaju Real ili Siti ako prodje.
Istina nije mi merak kao sa Mrkijem,ne vjerujem da toliko kao on mrzis Barsu i Mesija.Last edited by E1_PG; 06-04-18, 13:50.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostMoze kad se Mrki vec uplasio,ali ja mogu samo 6 mjeseci da nosim Kristinu u suprotnom.
Istina nije mi merak kao sa Mrkijem,ne vjerujem da toliko kao on mrzis Barsu i Mesija.
Comment
Comment