Originally posted by Miki28
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Miki28 View PostMoze mu se.
Nije jedan od onih koji samo pricaju vec to opravdaju i na terenu.
59 golova u nokaut fazi LS
Sent from my iPhone using TapatalkMESSI 10
Comment
-
Originally posted by miha92 View PostNe bih mu ja aplaudirao sve i da je 3 ovakva dao zbig onog njegovog cuvenog smirivanja navijaca..posle se nesto zahvaljuje..jeste klasa od igraca ali je naduvenko obican
Comment
-
Možda nikad nisam video ovakav gol, ovakve makazice nikada.
Sa terase je uhvatio loptu. Prvi put sam video takve makazice da neko toliko leti, juri je u vazduhu, odvaja balans tela od zemlja, juri je na najvišoj tački.
I gledaš to "Ne, ne, ovo ne može da se uhvati, neće moći da je stigne"
Nestvarno. Nestvarna karijera, nestvaran čovek. In my dictionary, Messi je bolji, ali je Ronaldo nešto što se ne dešava.
Nepojmivo je koliko je on ubica. Kao neko ko veruje da se Univerzum vrti oko kvarkova, hadrona, mezona itd itd, pomislim se nekad, "ma ovo je neki mit, neka mitski odredjena priča"
Comment
-
Oko utakmice, mislim da je Juve odigrao preko 120% svojih mogucnosti tih 60 minuta, falilo je malo srece, i Real je Real, koristi svoje sanse. Ali odlicna utakmica, koja je nazalost resena vec u Italiji.
Buffon nakon utakmice je pokazao klasu jos jednom, svaka mu cast. Ronaldo se zahvalio navijacima Juventusa, nikad do sada nije dobio ovakve aplauze u karijeri.
Comment
Comment