Originally posted by mark it zer0
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rekoh jos odavno da najverovatnije Real ili LFC nam padaju i tako je bilo.
Ne znam zasto ovde svi guraju taj Real, ista prica bila i oko Totenhema, potcenjujete Juve. Samo da vas podsetim da Real nikada nije izbacio Juventus na 2 utakmice, to dovoljno govori da se nece prosetati kao sto pisu pojedini ovde. Pobeda u Torinu, X u Spaniji, ide dalje Juve.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kakav crni Real,nije valjda da neko odje smatra njih za favorite protiv Juventusa.Ovogodisnji Real je ostvario svoj maksimum sa cetvrtfinalem,smijesna je to ekipa u ovom trenutku iako su bili solidni prethodne dvije godine i imali dosta srece sa zrijebom.Last edited by E1_PG; 16-03-18, 15:47.
Comment
-
Bices i ti zadovoljan Mrki kad ih Mandzukara izbusi,taman da dodje u lijepom raspolozenju na svijetsko,mislim trebalo bi da razmisljas u tom pravcu ako si patriota.Modric ce svakako bit dobar ipak je on najbolji igrac Reala,njemu ne treba takav vid stimulacije.
Comment
-
U svim mecevima izrazeni favoriti osim Juve-Real.Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Originally posted by mark it zer0Da, tu se onako bas ne zna ko ce da prodje. 50-50.Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Originally posted by mark it zer0Jel bi voleo da prodje Siti ili Liverpool?Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
-
Ne bih ja otpisivao Liverpul, kontam da nece opet izgubiti 5-0, i mislim da na 2 utakmice ima sta da ocekuju. Drugar koji je navijac Sitija mi je bas rekao pred zreb da ne bi voleo Liverpul, i eto izvukose ih. Nije zadovoljan preterano, ali svakako 60-40 za Siti je tu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment