Zasto ne Rashford desno a Alexis na 10, nije mi jasno. Nadam se da ce u drugom to da koriguje i da uvede kasnije Pogbu, Marsijala i Matu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Haha, ali taktika gadjaj Felainija/Lukakua da bajpasujes njihovu sredinu pa posto uglavnom vecinu vazdusnih duela izgubimo igramo gegen presing kao kerovi da oduzmemo loptu odmah na Seviljinoj polovini, otprilike svi igraci, ovi naravno tehnicki sposobniji od nas, 3-4 pasa, ispadne 5 igraca i prostora ispred koliko oces
E Zoze slepcu jedan. Igras na duge lopte kod kuce. Btw ovo sto mu igra Sancez je mogao i Markus levo, bez problema...sigpic
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostTvrda utakmica, ne znam kako neke ne mrzi da krenu da pljuju odmah posle par minuta ako nije vec 3:0. Sta ocekujete, odmah da se otrese protivnik i cao. Igraju i drugi, toj Sevilji isto znaci prolaz dalje i daju sve od sebe. Mora se igrati oprezno, videcemo na kraju. Ne vidim ni da Sevilja igra sad nesto cak je Felaini imao najbolju sansu na mecu. Jednostavno tvrda utakmica.
Jedino kad igraju fudbal jeste kad prime gol i moraju da napadaju. Inace su zivi smor
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Ne može kontrola kad od dva veznjaka, jedan(Fella) trči svaki napad na 30-40 metara od Seviljinog gola i čeka dugu loptu. Matke ostaje sam na sredini da pokuša da organizuje nešto. Još gore što Lingard često prilazi na sredinu da popuni tu rupu kad Fella ode, pa se izgubi i dodatni igrač u napadu. Bekovi pride poprilično defanzivni, tako da je baš limitiran broj igrača u napadu.
To će Jose da promeni u drugom poluvremenu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment