Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2017 (опште дискусије, вести, трачеви, драфт...)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ajzeja Tomas simbol simpatičnog Bostona za Irvinga koji je minirao svoju ekipu u plej ofu. Možda im je to poslovno dobro(za Klivlend svakako) ali je odvratno.

    Comment


    • Klivlend u all in modu za predstojecu sezonu, idu na titulu i da zadrze Lebrona sledece ljeto a Boston u standby modu jos 1 sezonu jer je evidentno da sa trenutnim timom ne mogu napasti tituli, ne mogu ni Klovlend na istoku ali za god dana vec druga prica...

      Klivlend je doveo IT, Kraudera i Zizica i pik Bruklina.
      Sto se tice zdravlja IT, tu je sigurno pregledano sve i zakljucili su da ce biti spreman jer trejd ne bi prosao, ne vjerujem da bi se Klivlend bas toliko kockao. Imaju Rouza kao bekapa i tu su vec jaci nego prosle sezone ali da vidimo kako ce se uklopiti njih dvojica sa Lebronom.
      Krauder dobar 3&D igrac, igrac koji ce sa klupe rasteretiti Dzejmsa u odbrani i nabosti koju tricu po mecu a tu je i Dzef Grin.

      Zizic ne vjerujem da ce imati neke minute ali opet nije lose imato ga u rotaciji.

      Sad sto se tice ovog pika, mislim da ce on biti ukljicen u toku sezone za dovodjenje nekog igraca, vrvt u paketu sa Lavom.
      Posle ovog trejda svi znamo da ce Vejd doci da odigra jos jednu sezonu sa Lebronom kad postigne buyout sa Cikagom.

      Dobar tim, sa dosta zvucnih imena ali ih opet ne vidim kao ozbiljnu prijetnju GS mada sada svakako ce biti vise egal serija ali vidjecemo da li ce i koje ce poteze jos GM Lebron povuci.



      Miki28
      Hated, adored never ignored

      MUFC

      Comment


      • Kajri je prvi pik drafta 2011.godine, a Ajzea poslednji pik.
        Let that sink in

        Comment


        • Jaci Cavsi nego prosle godine. Ainge usrao sve, imao je sirinu sa Crowderom i Bradleyem sad oba out

          Comment


          • Odlican trejd za Boston!
            Kajri gotovo pa u svakom segmentu igre bolji od IT, steta sto nisu uspjeli da dovedu Butlera ili PG sada bi bili bas prijetnja za GSW.
            Cleveland(James) vise ne zna ni sam sta radi, ocigledno je da James napusta Cleveland.
            Malo je Boston ispao ljigav prema IT ipak ih je on podigao iz mrtvih i bas se zalagao ali se ukazala dobra sansa za najboljim plejmejkerom u ligi.

            Comment


            • Свака част Ајзеи на свему, поготову што је играо када му је сестра погинула, али..

              Није он врхунски играч. Могу се усудити да кажем да је један од најгорих одбрамбених играча лиге. У нападу је био константан током регуларног дела, али у плеј-офу против јачих одбрана није могао у континуитету ништа.

              Кајри је много бољи играч од њега, нападачки у сваком сегменту је Кајри бољи осим што је Ајзеа бржи и да кажемо бољи асистент, али је и то упитно с обзиром у каквим системима су обојица играли.

              Притом Ајзеи истиче уговор и нема поенте давати максимални играчу који има 29 година и није та класа за максимални уговор.

              Краудер логично да иде, непотребан је поред Џејлена, Тејтума и Хејварда. Јао ал' ће Џејлен да развали ову сезону имам такав осећај.

              Пик очекивано, само ми се не свиђа што је Жижић укључен у трејд.

              Ајзеа код Тајрон Луа неће бити ни близу добар као у Бостону. Док ће Кајри бити још бољи.

              Одличан трејд за Бостон, може да се победи Кливленд сада.

              Comment


              • Originally posted by vinetu View Post
                Odlican trejd za Boston!
                Kajri gotovo pa u svakom segmentu igre bolji od IT, steta sto nisu uspjeli da dovedu Butlera ili PG sada bi bili bas prijetnja za GSW.
                Cleveland(James) vise ne zna ni sam sta radi, ocigledno je da James napusta Cleveland.
                Malo je Boston ispao ljigav prema IT ipak ih je on podigao iz mrtvih i bas se zalagao ali se ukazala dobra sansa za najboljim plejmejkerom u ligi.
                Da su doveli PG ili Butlera ne bi mogli Irvinga

                Moze da se pobjedi Cleveland, ali u snovima...
                Last edited by Mrkela; 23-08-17, 10:57.

                Comment


                • I dalje je odnos snaga u istoku takva da LeBronovo zdravlje odlucuje koga ce doticna konferecija poslati u finale.

                  Comment


                  • Kad se sve sabere i oduzme ponovo ce se GSW prosetati do titule.
                    sigpic

                    Comment


                    • Jbg dok god je Lebron Lebron Klivlend je favorit. Ali generalno dobar trejd za oba tima. Boston je izbegao da plati Tomasa ogromne pare narednog leta, doveo je po meni boljeg i kompletnijeg igrača, morao je da da mnogo za to, ali opet zadržao je Brauna na primer, Klivlend je verovatno hteo Brauna pa ovi nisu dali pa su im dali Bruklinov pik. Slažem se da bi mogao Klivlend da trejduje taj pik tokom sezone mada bi im dobro došao kao osiguranje ako Lebron zapali na kraju sezone. Bostonu ostaje ključni problem zaštita obruča, ovaj trejd im ništa nije pomogao tu, ali realno gledano ni Žižić nije neki rim protector i kao takav im neće mnogo faliti. Klivlend je sa druge strane uspeo da dobije neki maksimum od Bostona kad se već javno ovako znalo da Irving želi da ide, mislim šta je Indijana dobila za Džordža i Čikago za Batlera... Krauder će biti sjajan za Klivlend.. Sve u svemu jedna od jačih ofsezona ikada. A otvara se utakmicom Klivlend - Boston. Can't wait.

                      Comment


                      • Ovo verovatno znaci da front office misli da Brooklyn nece biti toliko ocajan ove sezone, jer ne vidim drugi razlog da se ubacuje taj pik umesto pika Lakersa s obzirom da ne verujem da bi iko mogao da nadmasi ovu ponudu. Odlican trejd za Cleveland i dobar trejd za Boston, no moramo sacekati da vidimo gde ce taj pik zavrsiti kako bismo doneli konacnu odluku.

                        Jedini nacin da pik bude trejdovan je ako LeBron kaze da ce zavrsiti karijeru u Clevelandu.
                        sigpic

                        Comment


                        • Mislim da je taj pik i svojevrsni osigurac Ainge da ce Cavsi u rebuilding i tu on zauzima leadersku poziciju. Realno win win je trade bio.

                          Comment


                          • Kakva glupost Bostona. Spasili su direktnog rivala raspada. Irving i Thomas su gotovo jednaki igraci. S tim sto Irving nije dokazan uopste kao prva opcija tima dok Thomas jeste. Jedino sto je tri godine mladji pa se eto bolje uklapa sa mladim igracima Bostona.

                            Plus postoji mogucnost da Cavsi sada dodaju ovaj pick uz Thompsona i dovedu jos jednu zvijezdu u tim. Sto bi znacilo moguci prsten i ostanak LeBrona.

                            Comment


                            • Dobro da nije zavrsio u Finiksu pa da uz Portland imaju najgori defanzivni bekovski duo u ligi.

                              Boston ima dvojicu 2nd stringera koji ne spadaju u top10 najboljih igraca u ligi i nijednog potencijalnog igraca koji bi iskocio kao glavni igrac i koji bi ih vodio do titule.Kolika je razlika izmedju Durenta i Hejvurda, toliko i Bostonu fali za titulu.

                              Klivlend sa ovim trejdom i Rouzom jaci u odnosu na proslu sezonu i verovatno ce moci GS da otkinu barem jos jednu pobedu, mada malo je falilo da i ove godine uzmu dve pobede.

                              Comment


                              • Ma ovo je odlican posao za Boston.
                                IT je stariji tri godine od KI, a pri tome je 1.75 sumnjam da moze igrati posle 30. na istom nivou, jednostavno on igra na brzinu i eksplozivnost, nema on neku mogucnost da se prilagodi drukcije, npr. visinom.
                                I jedni i drugi su jaci u odnosu na proslu godinu, ali po meni je Boston bolje prosao.

                                Comment

                                Working...
                                X