De bre 70 miliona pa jedini ako su prsli
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona Premier League 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pa naravno da nije hteo. Jesu dobre pare za igraca u tim godinama ali opet samo lud pojacava direktnog rivala. Nešto imam utisak da ce ove sezone glavnu rec voditi timovi iz Mančestera i Arsenal. Barem po dosadasnjem razvoju...
Morata im je downgrade kao i Rudiger. Bakajoko pitanje kako ce se snaci... Celzi dosta slabiji, jos ulazi u sezonu bez Azara...Last edited by krele90; 10-08-17, 15:16.
Comment
-
Nisu to ni velike godine,ta pozicija koju on igra ima u sebi sigurno 5 godina kvalitetnog fudbala.Ne mogu da skontam Čelsi ove godine nikako baš čudni potezi,Arsenal i Mančesteri jesu uradili do jaja transfer rok i nekako su favoriti ove godine ali opet nikad se ne zna PL je ovosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ma zene su krive to je jace od Romana...da Conte nije bio zadovoljan al kao moralo tako u tom nekom smislu dao izjavu za Matica,kojim je napravljena ozbiljna greska,
manje sto je otisao a vise sto je pojacan direktan i najozbiljniji rival CFC za sad ocajan prelazni rok
Ne znam zasto ste zadovoljni pojacanjima Arsenal,ok Kolasinac dosao to se znalo jos zimus,i samo Lakazet,gde vam realno treba najmanje pojacanja
Po meni skripite u vezi jurite Lemara,a na kraju moze da se desi da izviste i za njega i za Mareza,bolje da se iskesirao Marez ili da ste stisli za Serija iz Nice
Al najvise ce vam skripati pozadi ,a koliko vidim stopere i ne trazite,al ima vremena do 4 sep..
Comment
-
Najjaca ce fora biti ako ode Rose, a Pocho se proseta ligom.
Gangaricu mnogo si lose otvorio temu.Last edited by Brian McShtull; 10-08-17, 15:49.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostMa Spursi imaju najbolji tim i najboljeg menadzera, jedino sto im moze predstavljati problem je Wembli. Ali ja se nadam da ce i to da prebrode.
Comment
Comment