Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona Premier League 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Chelsea are set to begin negotiations next week as they increase their efforts to sign Arsenal midfielder Alex Oxlade-Chamberlain.Last edited by Nerealan; 22-07-17, 07:08.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Otkad sam ja govorio za Wilshera da nista nece biti od njega, i da ce Ramsey napraviti bolju karijeru, i eto to se sada i ostvaruje.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Plus Danilo backup 30m
Meni je nejasno sto ne odose po Fabinja, dobio bi Pep i beka i holdera, vjerovatno bi covjek mozda i koju utakmicu na CB odigrao.
Sad im fali jos backup LB.. A opet nejasno da nisu uzeli nekog stopera.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Comment
-
Moze li Peponja sprcati 500 miliona u dva prelazna roka? Kratak je za 50 miliona.
Originally posted by Abel View PostWalker, Otamendi, Mangala, Stones, Mendy = 250 milionaLast edited by bici; 22-07-17, 13:52.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Je l moguć ovaj Ospina?Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Willi the Kid
A Kante igra ko navijen, 2-0Last edited by Jax Teller; 22-07-17, 14:24.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
Comment