Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona Premier League 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Princoni View Post
    Jel bi i ti zavoleo fudbal zbog Suareza?
    Нема везе то с чињеницом да си ти написао да је он само голгетер.

Comment

• Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Originally posted by Победа View Post
        Нема везе то с чињеницом да си ти написао да је он само голгетер.
        Naravno da ima. To je i sustina posta kojeg ste obojica bili citirali. Ako ih vec poredis, ako su obojica vise od golgetera, namece se onda pitanje zasto ne zavoleti fudbal zbog Suareza

Comment

• Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
            Suarez je imao SAMO dvije vrhunske PL sezone ne znam uopste sta ga stavljate u bilo koji kontekst...

Ruud,Rooney,itd itd
            Upravo.
            Originally posted by Vladan
            SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
            :vinjaksmajli:

Comment

Naravno da ima. To je i sustina posta kojeg ste obojica bili citirali. Ako ih vec poredis, ako su obojica vise od golgetera, namece se onda pitanje zasto ne zavoleti fudbal zbog Suareza
              Ајде ако ти је толико битно, може се заволети фудбал због Суареза. Ону сезону у Ливерпулу је радио све и имао тотално другачију улогу од оне коју има у Барселони. Прелепо је играо тада.

Comment

• Originally posted by Победа View Post
                Ајде ако ти је толико битно, може се заволети фудбал због Суареза. Ону сезону у Ливерпулу је радио све и имао тотално другачију улогу од оне коју има у Барселони. Прелепо је играо тада.
                Pa mogu kanibali verovatno . Nekako imam utisak da si mladja generacija i da nisi imao prilike da ispratis partije Anrija, cim ti takvu fudbalsku legendu poredis sa Suarezom i jednom prelepom sezonom.

Comment

• Meni je npr Torres bio milion puta drazi od Suareza, tacnije Suareza sam uvek mrzeo iako je igrao u Liverpulu.
                  A ovo poredjenje s Anrijem je smesno, kao kad bi poredili Pogbu i Zidana. [emoji3]
                  IMG-20190614-192941
                  "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                  Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• A mi koji smo počeli pratiti fudbal pre Anria, kako smo ga uspeli zavoleti

A da, setio sam se....

¡Si Señor!

Comment

Pa mogu kanibali verovatno . Nekako imam utisak da si mladja generacija i da nisi imao prilike da ispratis partije Anrija, cim ti takvu fudbalsku legendu poredis sa Suarezom i jednom prelepom sezonom.
                      Да се не обазирем на ово да нисам гледао Анрија, него ћу прећи директно на ствар.

Овако, нисам мислио да Суарез може да се пореди с њим ко је већи играч у ПЛ јер је Суарез провео 3.5 сезоне у лиги, а Анри је играо 8 година у Енглеској. Наравно да је Анри много већа легенда лиге, узео трофеје које Луис није итд.

Ја када сам то написао, мислио сам да је Суарез један од ретких играча који је био доминантан као Анри, барем то кратко време. 33 утакмице у лиги, 31 гол и 12 асистенција, замало не донесе човек титулу с онаквом екипом где му играју клинци Стерлинг и Кутињо, у одбрани Фланаган итд.

Нисам споменуо ко је већа легенда, ко је донео више својим клубовима, ко је оставио већи траг или нешто друго.

Comment

• Svake godine pričam ova sezona će biti najbolja,ali mislim da će ova definitivno biti najbolja
                        Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Suarez je kvalitetan napadač ali ne i fudbaler.Pod ovo fudbaler obuhvatam one ispade sa ujedanjem i rasizmom.Imao je kvalitetne tri sezone ali nije ostavio ni blizu trag kao neki napadači poput Anrija,Širera,Drogbe,Aguera itd
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Lord Gangarić View Post
                            Suarez je kvalitetan napadač ali ne i fudbaler.Pod ovo fudbaler obuhvatam one ispade sa ujedanjem i rasizmom.Imao je kvalitetne tri sezone ali nije ostavio ni blizu trag kao neki napadači poput Anrija,Širera,Drogbe,Aguera itd
                            Ја то и причам, само сам причао о његовим фудбалским квалитетима. Што се тиче расизма, то је већ друга тема..

Comment

• hahahahaha sta je ovo jbt

Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Jel ovo realno?

sigpic

Comment

Working...
                                X