Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona Premier League 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Realno kada dovodis napadaca za ove pare, ocekujes od njega minimalno 20+ golova (ovo vrijedi samo za PL).

Ja ne vjerujem da ce Alvaro to da uradi.
    Last edited by Rossonero; 19-07-17, 21:00.

Comment

• Prop'o Jack ko zeton.

Jack Wilshere is free to leave Arsenal this summer.

Comment

• #Chelsea will pay an initial £58m before add-ons, almost £20m less than the initial £75m Man United paid for Romelu Lukaku. [Telegraph]
        Na kraju ce da ispadne kradja.
        IMG-20190614-192941
        "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
        Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Mbappe ili ostaje u Monaku ili dolazi Wengeru, u City nece sigurno.
          Koga bole usi?
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• FdB, Gospodin Pjulis, Šekspir i Flop

Comment

• Ljudi,Marca i Di Marzio kazu da ce transfer iznositi izmedju 80 i 85 miliona eura pa vi vidite

58 miliona funti bez bonusa i to je jedini objavio Matt Law...
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Law, BBC i sky sports su objavili da je 58M funti + bonusi

Comment

• Pa to je nekih 66 miliona eura + koliko li su bonusi

#the return

Comment

• Pusti pricu o ciframa.

Jasno je da se krece od 80-85 miliona.

Nego reci ti nama svoje misljenje. Kako ce se snaci kod plavaca?
                    Last edited by Rossonero; 20-07-17, 00:03.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                      Pa to je nekih 66 miliona eura + koliko li su bonusi
                      Spominju oko 10 u bonusima

Comment

• Meni Celzi deluje slabije na papiru nego li prosle sezone. Jedino je Rudiger bolja opcija od Kejhila, dok Bakajoko i Morata svakako nisu kvalitetnije opcije od Matica i Koste. Zivo me zanima kako ce da funkcionisu na sredini Kante i Bakajoko, uopste mi ne deluje da bi mogli biti kompatibilni
                        Last edited by Lion; 20-07-17, 00:14.

Comment

• Sto se tice Morate ima tu jedna stvar vrlo zanimljiva.Jose samo sto ne place ovih dana sto nije dosao.Simeone ga molio da dodje.Conte ga doveo u Juventus i sada u Chelsea...da jedan od njih ima visoko misljenje pa hajde,ali bas ovakva tri takticara nema tu slucajnosti

Ja ne cijenim napadaca ni kroz pare ni (samo) kroz golove nego jednostavno koliko je ekipa uspjesna s njim na terenu.Naravno ako on da za sezonu 10 golova da to nije dobro,ali isto tako ekipa moze zavrsiti prosjecno plasirana i sa njegovih 25+...pravi je napadac Alvaro po meni,brz,visok,tehnicki dobar,igra s obje noge,u soku jako opasan,velike utakmice igra odlicno.Ispada ovako kad ja nabrajam nema mane,ali ima.Vidjecemo ga pod najvecim pritiskom iz kola u kolo(on je dokazao da to moze u Realu medjutim trener se oglusio),mora pokazati kontinuitet jer je tu bilo svega u njegovoj dosadasnjoj karijeri.Prva je opcija i cak ce uz Edena biti i najveca zvijezda ekipa pa cemo vidjeti kako ce se s tim nositi.Najveca mana mu je selekcija odluka.Ovo umije zestoko da prikoci igraca i njegovu karijeru tako da sacekat cemo da vidimo koliko je sposoban tu da napreduje...

Veliki je plus sto je sa svoje 24 godine vec igrao masu vaznih LS utakmica(neke i rijesio) i sto se iskalio u Spaniji i Italiji tako da ja ocekujem jednu dobru sezonu za njega
                          Last edited by AK47; 20-07-17, 00:15.

#the return

Comment

• I sta ce na kraju biti sa Maticem? Zna li se sta konkretno?
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              I sta ce na kraju biti sa Maticem? Zna li se sta konkretno?
                              Gianluca Di Marzio has now provided an update on where a Matic is likely to end up.

He claims Juventus are desperate to bolster their midfield ahead of next season.

And they’re apparently in talks with Matic’s agents over a move to Turin.
                              Conte ga sigurno nece pustiti u United, poslije transfera Lukakua.
                              Last edited by Rossonero; 20-07-17, 01:02.

Comment

• Moguće da dovodimo na pozajmicu Patrika Robertsa iz Sitija..
                                Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

Working...
                                X