Normalno, kad je Wenger u pitanju onda je mora biti neko razumno opravdanje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona Premier League 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ves View PostJa se iskreno nadam da je tako, jer ovo je suludo. Zaista. I kontra politike kluba, kontra njegove filozofije.
Al ako dodje Kylian, kakav će biti stav javnog mnjenja? Kakav će biti stav većine na forumu?
ili
Nekad mi se čini da se ovdje i uopše u javnosti izgradila stalna doza netrpeljivosti prema Wengeru, ma šta uradio. Postoji tih nekih par stereotipa o njegovoj škrtosti, tvrdoglavnost, netaktičnosti i zastarjelim metodama, pa se svaka pozitivna stvar koju napravi tumači kroz prizmu pomenute netrpeljivosti kao slučajnost, splet sretnih okolnosti ili ne znam šta.
Mada u poslednje vreme pocinjem da se dvoumim. Ako sad jedan Mbape kosta 150 miliona, koliko ce onda za 5 godina kostati jedan dokazan igrac sa 5-6 godina konstantno dobrog fudbala? Mozda se ispostavi da ce Mbape biti dobra investicija. Mada suludo je po meni trositi te pare na pola godine kvalitetnog fudbala. Da ima u sebi vec 2-3 sezone pa i ajde, al ovako, ogroman je rizik. Ko moze da garantuje da nece biti novi Baloteli? Niko.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Venger pokazuje znake menjanja, prvo sa formacijom pa sad i ovo, što je pozitivna stvar. Pokušava da izađe iz kolotečine u koju je upao. Negativno je to što ovaj mali nije dovoljan za titulu, bar ove sezone (možda grešim, ali videćemo).I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Od ovih nadolazecih talenata, prvenstveno iz francuske ( tamo ih je po svemu sudeci najvise ), najpametnijom kupovinom se cini ovaj Jean Michael Seri iz Nice. Prema svemu sto sam vidio, ako ce Arsenal pojacavati vezni red, tj. traziti alternativu Kazorli onda bi volio da to bude on. Tridesetak miliona eura je cijena. Mala maca za danasnje standarde." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostPa pazi, onda je flopnuo i De Bruyne, Lukaku, itd...
Ne znam da li ce ubijati u LFC, ali jednostavno nije dobijao toliko sansi niti prostora u CFC.
Salah je predobar igrac i dobro ste kupili, ali Mbape je 3 klase iznad sad s 18 godina.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Covjek je sa 18 godina dao 27 golova u Francuskoj i odveo Monako do polufinala Lige Prvaka. Jedino Juventusu nije dao go. Nema jednu slabu tekmu da je odigrao ove sezone.
Mene stvarno interesuje jeste li vi njega ikako gledali, kako se krece i kakav natural finisher je?
Ovakvo kretanje sam ja zadnji put vidio kod Henrya, a ovaj finnishing kod Eduarda prije povrede.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Ves View PostOd ovih nadolazecih talenata, prvenstveno iz francuske ( tamo ih je po svemu sudeci najvise ), najpametnijom kupovinom se cini ovaj Jean Michael Seri iz Nice. Prema svemu sto sam vidio, ako ce Arsenal pojacavati vezni red, tj. traziti alternativu Kazorli onda bi volio da to bude on. Tridesetak miliona eura je cijena. Mala maca za danasnje standarde.
Comment
Comment