Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona - LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma vidi imam ja svoje strahove,ali sam ih potiskivao iz razloga sto je momak pljuvao u proslosti bas Katalonce i Barcelonu pa sam mislio da ga nece dovesti
Fudbalski je veci rezon da ode u Barcelonu,ali vidjecemo sta on kaze na to...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa vidi imam ja svoje strahove,ali sam ih potiskivao iz razloga sto je momak pljuvao u proslosti bas Katalonce i Barcelonu pa sam mislio da ga nece dovesti
Fudbalski je veci rezon da ode u Barcelonu,ali vidjecemo sta on kaze na to...
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostIsco mislim da je zacementiran u prvoj postavi dok ce u toj 442 deblo iz Velsa pokusati da se izbori sa Benzemom za poziciju u napadu...
Msm kontam da to primaju C.Ronaldo i Messi, ali cak ni Neymar a ni Suarez nisu blizu tim ciframa.
Comment
-
Bale na najvecu mogucu zalost ogromne vecina navijaca Reala nece nigdje ...sto se tice plate neki dan je Florentino u radio emisiji rekao da su ovi iznosi koji Real placa bruto i da igrac nakon toga sam placa porez
Jako cudna situacija u vezi Ceballosa.Pojedinci koji prate Real su veoma skepticni i kazu da su dobili info od kluba da ce Dani tesko preci.Marca i smetljarski AS insistiraju da je on vrlo brzo novi igraca Reala.S druge strane malo pratim domace,a i strane forume navijaca Barcelone i oni su vec sada skoro pa ubijedjeni da ce Ceballos preci kod njih...
Objektivno je pametnije Ceballosu u ovom momentu da predje u Barcelonu.Vezni red im svakako nije u najboljem stanju i mogao bi vrlo brzo da postane glavna karika tu.Sa nesto starijim Iniestom i Rakiticem iz prosle sezone mogao bi on lako da upadne u prvih 11.U svakom slucaju i da ne bude tako bice pregrst minuta za njega.
Sto se tice Reala tu su Kroos,Casemiro,Marcos,Luka,Asensio,Kovacic i James.Previse igraca je u veznom redu da bi on nasao svoje minute odmah.Navodno on ceka da se Real odluci i ne salje ga na posudbu nego da se rijese Jamesa i Morate kako bi on tu skupio svoje minute kao zamjena za Modrica kojeg ce cuvati sve vise ove sezone.Dugorocno on je navodno taj koji je zamjena za Luku,ali vecina medija spominje da sto se toga tice Zidaneov adut je Mateo Kovacic...
Uglavnom u narednih 10-ak dana ceka se rasplet ovog transfera,ali meni se nekako cini da je on nazalost igrac BarceloneLast edited by AK47; 05-07-17, 12:12.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment