Previše forsira Jelena, brza i često je preagresivna, zato i mnogo greši, čak i u onoliko čistih zicer šansi. Dobro, biće bolje, dok nađe meru, nauči se malo strpljenju i stekne pre svega iskustvo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BravooOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma ne moram uopste gledati mec, slusanje Pesikana je samo po sebi uzivanje, ludakOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Koliko je neubedljiva i na momente loša Halep... i to porotiv Pliškove čija podloga šljaka nikako nije među omiljenima.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Svim srcem uz Ostapenko, ali objektivno uzima ovo Halep.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Osvojiće Halep u svom drugom finalu ovde i to samo zbog iskustva. Uopšte ne imresionira igrom. Ali ove godine ima dobar niz na šljaci i krunisaće veorvatno prvim GS... ko je pa kriv ostalim curama, osim ponekim devojčurcima, što ih nema nigde.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment