Stvarno pljuje u lice svima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostNi jedno ni drugo. On je penzioner koji zeli da igra tenis.
Oducava ga ovaj.
Ove godine i krajem prosle su ga dobili svi koji ga nikada u zivotu nisu dobili. Jel to do njih ili do njega? I Marin i Gofan i Tim sada ...
Nemoj ga gledati lakse za tebe.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Sada mu Novak kaze na mrezi:
"Bravo sjajno si igrao, nema sta. Ja nisam nesto mogao. Mrzelo me ... ali nema veze, evo ti malo ljubavi da jos vise uzivas u ovoj pobedi."
Kako on nabija rivalima samopouzdanje. Mada i to nije bitno, jer on vec godinu dana nije konkurentan teniser.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvakav pristup u III je blago reci sramotan, od jednog sampiona kao sto je bio Novak pogotovu. Sta ovim pokazuje? Pa niko ga ne tera da bude tu... bzvz...
tt sa A5 u inat Mi6
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Pa nista cudno kad ga trenira brat rekreativac koga bi dobio svako ko iole prati tenis.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment