Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - RG 2017.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
    Pa kao za Rafu , ako Rafa bude taj koji ce da dodje do finala. Mada nema on sta da trazi na RG protiv Rafe. Jedino neki ludacki mod, ali bas ludacki.
    Ma kakvi, pa zamalo mu Monfis uzeo dva seta na visoke lopte i defanzivu, sta bi mu tek Rafa radio. Ali on ne moze ni preko Endija, prosle sezone ga bas rutinski Endi odradio, dubina i ceka da promasi. To bi radili i Marej i Nadal, samo Novak ne bi i jedini bi bio u problemu.
    sigpic

Comment

• Originally posted by luka View Post
      Sve kontam, a uvijek zaboravim pitat... Šta je sa onim Clay warriorom?
      Poceo se drogirati jadan covek
      OVAKO

Comment

• Ajde Pliškova izgubi više

Comment

• Gledah Slagalicu, je li prosla Pliskova?
          sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Bog zna sta si gledao Osim na pocetka meca gde je poceo onako stegnuto, sve ostalo je bilo dobro. Imao je motivisani protivnik koji je igrao pred domacu publiku, lik koji sve vraca u terenu i opet Stan to rutinski priveo kraju u tri seta. On obicno se muci u ranije faze GS-ova, sad je sve pocistio lako u tri setova i zato sam spomenuo da je on meni favorit za finale od ovog dela zdreba.
            Gledao sam mec od pocetka do kraja i to pazljivo,nesto sto cini mi se ti bas i ne radis. Ma daj sta je vracao Monfis i kako,igrao je te neke balone i bacao se po terenu a vecinu tih poena je izgubio...nije odigrao 5 normalnih poena citav mec i opet je bio u igri za 2 seta.Nema veze,prosao je Sten i to je jedino sto je bitno...protiv Cilica ce morati bolje jer on nije psihicki labilan kao Monfis i Fonjini.

Comment

• Gubi 3:2 u trećem.

Uvijek kada je gledam čudim se kako je uspjela na onom mjestu se istetovirat.

Ja gluplje tetovaže nisam vidio.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Ma kakvi, pa zamalo mu Monfis uzeo dva seta na visoke lopte i defanzivu, sta bi mu tek Rafa radio. Ali on ne moze ni preko Endija, prosle sezone ga bas rutinski Endi odradio, dubina i ceka da promasi. To bi radili i Marej i Nadal, samo Novak ne bi i jedini bi bio u problemu.
                Ma bi, slozili smo se vec oko proslog USO-a. Naucio je Novak bio tu lekciju. samo je grijesio nenormalno. Koliko ono kiksnutih bl-i, 15 nedje? A sve na neiznudjene.

Comment

• Cepede, ako ne dobije, sama je sebe dobila. Katastrofalni reterni na break lopte.

Break Pliškova.
                  Last edited by luka; 05-06-17, 18:46.

Comment

• Bravo Garsija , a sad da vidimo drugu Caro, al sa K

tt sa A5 u inat Mi6
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Je li Pliskova ogromna ili Cepede malehna? Pozdrav na mrezi.

Nadam se da Halep uzima ovo.

Comment

• QF women : 0/8 GS sampiona
                        QF men : 5/8 GS sampiona

Comment

• Bilo bi 1/8 kod zena da RG nema smecare u upravi
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Mislim, ovaj..... mečevi su gotovi. Ovo je uživo tema...
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Gledah Slagalicu, je li prosla Pliskova?
                              Mislim da jeste.

Comment

• sigpic

Comment

Working...
                                X