Nije mi to horor. Ostaje zal za onim USO protiv Delpa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2017
Collapse
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostNije mi to horor. Ostaje zal za onim USO protiv Delpa.
Ajd i nekako Novaku i Rafi ali Delpu...
Imaš li srca ?
Odgledah reprizu Jeleninog meča.
Nadam se da će konačno posle pet godina među profesionalkama doći do prve GS titule.
Čisto da ne budemo skroz u off-u , ubiće nas OljaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostNije mi to horor. Ostaje zal za onim USO protiv Delpa.
Comment
-
Razumece Olja, mada je krivac onaj koji je prvi zapoceo sbbkbb temu
Nemam srcapovezao bi Rodzer 4 GS, ali jbg, malo falilo.
Ivan, naravno, bolje na USO, nego na RG da je izgubio od Delpa.
EDIT: da ne bude off:
3:1 sutra
EDIT2: Sto se mene tice, jos USO jedan da uzme i nek ide u penziju. Nek ga posle prestize ko zeli.Last edited by Mr. Wolf; 09-06-17, 00:32.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Sarafa View Post
Graphic for average forehand speed shows the following:
Ostapenko: 76 MPH
Murray: 73 MPH
Thiem: 84 MPH
Rafa: 79 MPH
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kad bi muški igrali na onaj način ne bismo nikad čuli za njih i to ne bi bio tenis, tako da su ta poređenja u stilu Sara napravila 3 torte a Wolf pojeo 4 trešnje i sad se to 4 uzima kao jače. Gdje sam juče našao da odgledam nekoliko gemova i vidim sav besmisao onoga što igraju. Vidim kasnije ušla u finale na taktiku zažmiri i udari, žalosno.
Comment
-
Ako si ovo shvatio kao poređenje, onda ništa...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostJa govorim iz aspekta sto je Rafa bio povredjen i niko se nije nadao da moze do GS titule na betonu... E jbg kad ti se ukaze sansa protiv vecitog pacijenta i ne iskoristis je... Ne znam, meni je to bas najbolniji poraz Nadala u karijeri.
Poraz protiv Rogera u finalu AO bio je najteži poraz RAFE za mene i tebe i još mnogo ostalih navijača Nadala
Boli nas činjenica, da nam je Roger pobjegao na + 4 umjesto da bude +2
Za Rafu i nije bio to neki težak poraz. Izgubio je od boljeg. Nema previše za čim da žali.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNe može biti očiglednije poređenje.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostZenski tenis u odnosu na muski je slicno nesto kao zenska kosarka u odnosu na musku.Kao dva sporta,negledljivo osim ako ne igra neka dobra riba a takvih je sve manje zadnjih godina.
Ima dobrih riba kao što su francuzinja GODIN i italijanka GIORGI.Kad bi one igrali polufinala stadion bi bio pun.
I največe feministkinje morajo da priznaju da se zenski tenis na veliko šlepa na račun muškog tenisa.
Da imaju žene svoj GS turnire teniski tenis bi završio na nivo zenske košarke.
Vratite nam nazad ANU IVANOVIČ i ANNA KOURNIKOVU.Last edited by jacques9; 09-06-17, 11:02.
Comment
Comment