Postoji li mogucnost da se finale recimo pomjeri za ponedeljak,je li se desavalo to vec
Announcement
Collapse
No announcement yet.
RIM 2017.
Collapse
X
-
Pa uvek je takav raspored, mec koji je prekinut zbog kise ili mraka, bude drugi na rasporedu sutradan.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostPostoji li mogucnost da se finale recimo pomjeri za ponedeljak,je li se desavalo to vecsigpic
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostDesavalo se naravno, desavalo se da se finale odigra drugi dan u skolskoj hali, na potpuno drugoj podlozi, sve zavisi od uslova, ako kisa ne dozvoli igrace se u ponedeljak.
Comment
-
Originally posted by Ognjen View PostNije to nikakvo pravilo vec je stvar onoga koji pravi raspored.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Konačno završiše...
Kaže moj dragi na moju celodevnu kuknjavu zbog rasporeda - " Neka gleda na ovo kao na trening "...
Kakvi su ovi NadalovciŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Kisa je nesto sto se ne uzima u obzir pri rasporedu u osnovi i kada se poremeti planirani raspored onda treba da se vodi logikom a van razuma je ne staviti prve po rasporedu igrace koji taj dan treba da igraju dva singl meca.
To sta se radi na drugim turnirima je nesto deseto, ovo su nepredvidljive situacije i svako treba u zavisnosti od situacije da donosi individualne odluke a ne zbog toga sto se isto radi negdje drugdje bez obzira sto je to van svake pameti.
Comment
Comment