Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Nema razlog da RAfa bezi od ikoga u ovog trenutku.
    Pogotovo ne Novaka iz 2017. Mada ga se plasi, ne sumnjam u to.

Ako bude doslo do tog polufinala I Novak ga demolira kao I obicno onda cu bar znati da se nevidjeno sprda I da ga bole patka za ovaj sport.
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• A ima li nešto između tog straha (recimo Novakovog) i demoliranja?
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
        Misliš ?
        Ne bih baš bila sigurna. Ovo večeras je stvarno bilo dobro, ali pravi test je sutra.
        Ali šta ako ipak ?
        To mi ne reče
        Nista, molicemo se na sledecem turniru da igraju.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
          Pogotovo ne Novaka iz 2017. Mada ga se plasi, ne sumnjam u to.

Ako bude doslo do tog polufinala I Novak ga demolira kao I obicno onda cu bar znati da se nevidjeno sprda I da ga bole patka za ovaj sport.
          Uz duzno postovanje prema Novaka ja ne vidim kako bi on sada demolirao Nadala. Prosle sezone kad je Novak imao strasan nivo igrali su egal mec u IW-u i narocito u Rimu i pored toga sto RAfa nije uzeo set. Sad sa ove forme, bez servisa, bez ritma, bez samopouzdanje, ja ne vidim kako bi on demolirao NAdala na sljaci... Cak mislim da je vrlo tesko i da dobije on, situacija slicna ko u 2012, ali zivi bili pa videli. Ako ga negde dobije na sljaci sansa je svakako MAdrid jer ovaj turnir najmanje odgovara Rafi.
          OVAKO

Comment

• Ako dodje do zeljenog polufinala, resava Novak u dva seta.
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Dobija Novak Nadala lagano, sa Nisikorjem ce biti vecih problema. Tu mec moze da ode u 3. seta.

Comment

• Ocekujem od Nisikorija da se sam izbaci sa turnira ako zatreba
                Dayman (a-a-ah...)
                For everyone

Comment

• Inace Nisikori je vezao dva meca bez zatrazen mto, rekord u njegovoj karijeri. #facts
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                    Ako dodje do zeljenog polufinala, resava Novak u dva seta.
                    Hajde odlucio sam da pristanem u avatar do Rima. Ako Nole pobedi 2-0 do kraja Rima, ako pobedi 2-1 do pocetka Rima nosim avatar po tvojoj zelji. Ako Rafa pobedi 2-0 ti nosis avatar po mojoj zelji do kraja Rima a ako Rafa pobedi 2-1 do pocetka Rima. Dodao bih jos po 1 pozitivnu reputaciju od strane porazenog ukoliko bude 2-0 za jednog od igraca. Naravno sve pada u vodu ukoliko do duela ne dodje.

Comment

• Moze

Vec trazim avatar
                      Dayman (a-a-ah...)
                      For everyone

Comment

Uz duzno postovanje prema Novaka ja ne vidim kako bi on sada demolirao Nadala. Prosle sezone kad je Novak imao strasan nivo igrali su egal mec u IW-u i narocito u Rimu i pored toga sto RAfa nije uzeo set. Sad sa ove forme, bez servisa, bez ritma, bez samopouzdanje, ja ne vidim kako bi on demolirao NAdala na sljaci... Cak mislim da je vrlo tesko i da dobije on, situacija slicna ko u 2012, ali zivi bili pa videli. Ako ga negde dobije na sljaci sansa je svakako MAdrid jer ovaj turnir najmanje odgovara Rafi.
                        Ako je egal meč bio , kako ne uze ni set ?

Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Inace Nisikori je vezao dva meca bez zatrazen mto, rekord u njegovoj karijeri. #facts
                        To znači da će sutra da se raspadne #samokažem
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                          Ako je egal meč bio , kako ne uze ni set ?

To znači da će sutra da se raspadne #samokažem
                          Pa prvi set je bio odlucen u TB, jedna loptica ga resila, mada eto Novak bio bolji i da je zijanio taj set mislim da bi dobio. Rim? Ne zezaj, Rafa je bas ispustio priliku tad da dobije, igrao odlicno, imao par set lopti, imao igru imao sve i opet se Novak izvukao. Ali ponavaljam, tada je Novak imao strasan nivo, sad ga nema, a Nadal igra najbolje jos od 2014.
                          OVAKO

Comment

Pa prvi set je bio odlucen u TB, jedna loptica ga resila, mada eto Novak bio bolji i da je zijanio taj set mislim da bi dobio. Rim? Ne zezaj, Rafa je bas ispustio priliku tad da dobije, igrao odlicno, imao par set lopti, imao igru imao sve i opet se Novak izvukao. Ali ponavaljam, tada je Novak imao strasan nivo, sad ga nema, a Nadal igra najbolje jos od 2014.
                            Ako ti tako kažeš. Videćeš već sutra koliko je Rafa daleko od pravog Rafe kada Gofan izvuče na videlo sve mane u Rafinoj igri.
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Maro u teoriji i 6-0 6-0 moze da bude egal mec (naravno jasna mi je poenta pitanja bila, ali nekad 2-0 moze da bude stvarno egal)

Comment

• Mislim da Nadal dobija sutra rutinski.

Inace po komentarima ispada da "pravi" Nadal nije gubio meceve.

Comment

Working...
                                X