Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by madrid View Post
    Objasnjeno je u nastavku komentara. Mi imamo taktiku ti pesimista ja optimista. To je za sada bila dobitna kombinacija. Videcemo ubuduce.
    Mislim da sam prekrsio moj dio samim tim sto vec pricam o polufinalu a da jos nije gofana dobio sto nije bas sigurno da ce se desit.

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
      Za tvog kralja ce biti kraj u polufinalu
      Masis, sigurno.
      Pa vrlo moguce nisam ja vidovit, samo kazem moje vidjenje. Kad tad cu sigurno promasiti. Za AO sam znao finale, ali sam ocekivao pobedu Rafe. Posle sam znao da je RF favorit u IW i Majamiju protiv Nadala. Za MC i Barsu sam ocekivao da Nadal osvaja isto kao i sad, i na proslom turniru sam tvrdio da ukoliko dodje do Rafa Nole meca da ce Rafa dobiti. To jos uvek mislim. Mozda gresim priznajem. Videcemo. Jednostavno imam pozitivan osecaj u vezi igre.
      Last edited by colchonero; 11-05-17, 20:30.

Comment

• Sutra cemo videti da li sportska pravda stize brzo

EDIT: hoces da se kladimo u avatar koji ce se nositi do kraja Rima
        Last edited by Mr. Wolf; 11-05-17, 20:52.
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Sad pogledah statistiku i jedan Rafin servis je bio 219 kmh,kako je to moguce?

Comment

• Ljudi ja se zagledao u tenis a pocinje(ili je vec poceo) Eurosong idem u pricaonicu da vidim kakav uvod nam je Bane spremio. Videcemo uz malo srece ako prodju sledece kolo obojica.

Comment

• Nije ni imalo sta da te odusevi. Razumijem ja o cemu ti pricas i generalno si u pravu. Samo je od pocetka sedmice bilo dosta dobrih riterna, dubokih forhenda i dobro se igra bekhend slajs. Sto znaci da postoji napredak, fali konstantnost.

Ne znam, meni se cini da ce Rafa biti konkurentan i za prvo mjesto.
              Mrkela, jesil promjenio mišljenje?
              1. Andrey Rublev
              2. Thanasi Kokkinakis
              3. Alexander Zverev
              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Jok, pa nece me pobjeda protiv ozljedenog covjeka pokolebat. Ja samo zelim subotu, iako i sutra Goffina priznajem kao dobar test.

Comment

• Valjda nece opet pobeci Novak..
                  OVAKO

Comment

• Mene vise brine da Nadal ne pobegne, nije da bi mu bio prvi put
                    Dayman (a-a-ah...)
                    For everyone

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• U Mc-u je iskusno pobegao, da vidimo dali ce i sutra. Licno mislim da ce pobeci ali videcemo.
                        OVAKO

Comment

• Nema od cega da bezi, onaj urlik njegov treba da vas plasi
                          Dayman (a-a-ah...)
                          For everyone

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            U Mc-u je iskusno pobegao, da vidimo dali ce i sutra. Licno mislim da ce pobeci ali videcemo.
                            Šta ćemo ako pobegne Rafa ? Ili obojica ?
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Zedan je krvi Nolo, samo da ga Gmaz, ili kako se vec zove, ne sjebe pricom o sirenju ljubavi i ostalim glupostima
                              Krv, Nolo, krv!
                              Dayman (a-a-ah...)
                              For everyone

Comment

• Počelo me iritirati ono pozdravljanje publike nakon meča

Comment

Working...