Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2017

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    JEA! JES! O JEEEE!
    Kakva velika pobeda, crtaj srce sada po terenu!!!!!
    Ko Conga pre dve godine kada je u cetvrtfinalu izbacio Nisikorija - jedan moj ortak se ukljucio bas tada, pomislio Conga osvojio RG!
    Daj Sandu ne zezaj. Strasno vazna pobjeda. Nisam vjerovao sve do 6:5 u trecem.

Originally posted by Centurion View Post
    Zvuči neverovatno ali mislim da je kod njega veci problem sa psihom nego fizikalijama.
    Zasto nevjerovatno. Problem je samo u glavi. Pogotovo sto to protivnici osjete i dobiju krila.
    Last edited by NI; 18-04-17, 16:55.

Comment

Ovu pobedu je nas Nole posvetio jednom decacicu (simpaticnom) iz Makedonije koji se zove Stefan, a svi ga zovu Stefko. Rekao mu Kobi Brajant, da to uradi, jer zna koliko ga taj drazesni vragolan voli i postuje.
      Odakle znas da sam simpatican?
      OVAKO

Comment

• Simon pao na mentalnom planu, prepao se pobjede. Kad sad nije dobio Novaka neće nikad više. Nole očigledno ima problem sa snagom, izdrži jedan set i onda pad.
        Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Pa nije on zaboravio kako da udara lopticu i kako protiv koga treba da igra, al nešto ga def koči, doduše to već traje evo još malo godinicu, išao je prvo strmoglavo dole, sada se malo pomalo penje, valjda. Cik-cak...up-down...

Nije mi jasna ona evidentna nervoza i pad početkom drugog, kada Sima Strahota još uvek ništa nije igrao...
          Last edited by miloolja; 18-04-17, 16:58.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Odakle znas da sam simpatican?
            Video sam ti slike sa profila na face-u.
            Ali vise si drazesan nego simpatican.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Dražesan Sandu, Sandu.... sve ti znaš...
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Kako to Novak nije u zavidnoj fizickoj formi a lupa dobro bas dobro i nakon 2 i pol sata?

Comment

• strasan mec! bravo momci. to je tenis

Comment

• Njemu treba jedan dobar maraton u nekom bitnom meču protiv Nadala ili Federera, tu bi se restartovao.
                    Najbolje neko polufinale da se šibaju ko Kraljevic Marko i Musa Kesedzija od jutra do mraka
                    Ovako je sav kenjkav, ali bice to bolje.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Dražesan Sandu, Sandu.... sve ti znaš...
                      A cim znam ja, znaci da znas i ti - zakljucak - sve znamo ko matori.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                        Kako to Novak nije u zavidnoj fizickoj formi a lupa dobro bas dobro i nakon 2 i pol sata?
                        Ovo pretpostavljam da si meni replicirao, jel?
                        Pa nije baš stalno lupao dobro, bilo je i guranja i prebacivanja samo, a prečesto ostajao bez daha. Naravno kao i uvek krize dođu i prođu, tako da nije daleko ni od te top fizičke spreme, jer generalno godinama unazad i nema problema sa nedostatkom iste. No, def mu fale mečevi u nogama, a i rukama bogami, iako trlja tu pustu desnu kad god je u minus fazi.
                        Last edited by miloolja; 18-04-17, 17:13.
                        sigpic

Comment

Video sam ti slike sa profila na face-u.
                          Ali vise si drazesan nego simpatican.
                          Nemam fb al dobro nek si video.
                          Hvala na cestitkama Novace, cestitam ti i ja na novoj Masters tituli.
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
                            Simon pao na mentalnom planu, prepao se pobjede. Kad sad nije dobio Novaka neće nikad više. Nole očigledno ima problem sa snagom, izdrži jedan set i onda pad.
                            Tako je bilo i na AO, tako pricate za sve koji su nadomak pobede pa budu ispraceni aplauzom.
                            Kad sad nije nikad nece, koliko sam to puta procitao.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                              Tako je bilo i na AO, tako pricate za sve koji su nadomak pobede pa budu ispraceni aplauzom.
                              Kad sad nije nikad nece, koliko sam to puta procitao.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                              Sve je išlo njemu u korist, servira za meč, Nole nije u top formi... Bolju šansu dobiti neće, a to da li će ikad dobiti, figurativno rečeno.
                              Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Po meni će tek Rim biti pravo mjerilo gdje je Đoković prije RG, a i općenito u ovoj sezoni. Ne mislim da mu je na ovom MC prioritet rezultat, nekako imam osjećaj da mu je sada na prvom mjestu što više dužih i neizvjesnih mečeva, jer je definitivno u nedostatku istih, a ovakva podloga je idealna da uđe u nekakav ritam.

U MC jedino na top razini očekujem Nadala.

Comment

Working...
                                X