Igra kao i citave nedjelje...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Uzas.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostInace ne znam zasto se nervirate, pa Novak je odbranio bodove ovde, cak i osvoijo vise nego prosle sezone. Uglavnom pozitivan nastup za njega.
Schwartzman kandidat za MIP ove godine, strašan napredak u igri
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostUzas.
Nije Rafa toliko loš koliko je Švarcman dobar.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZašto ?
Nije Rafa toliko loš koliko je Švarcman dobar.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostZnaci Rafa kad ne deli bicikle i krompire je los ocigledno.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostZnaci Rafa kad ne deli bicikle i krompire je los ocigledno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostNe pricaj ono sto nisam rekao.Protiv Zvereva je bio sasvim dobar, danas je prosek.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostMoraš priznati i da Dijego igra najbolji meč u godini.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment