Otkad se Nole pretvorio u Federera sto se tice iskoriscavanja brejk lopti...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monte Carlo 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ide li ovo u tri seta?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostIde li ovo u tri seta?
Čini mi se da malopre Novak reče da nema snage i da je / da ga iscrpljuje ovoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Simon je veliki majstor.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Novakov (naj)veci problem je nedostatak konstantnosti. U poslednje vreme u svakom setu igra gem ili dva ocajno. Mislio sam da na sljaci do nece biti toliko bitno, ali nije tako.
Jos veci problem je sto njegovi protivnici dobiju krila posle takvih gemova. Slicno je bilo i Sa Del Potrom i Kirijosem u Indian Welsu. I umesto da dotuce srednjeg Simona, sada ce morati da dobije dobrog.Last edited by 147; 18-04-17, 15:45.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA počeće i kišaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment