Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2017

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Unofficialpage View Post
    Nebitno je ovo sad i format setova već njihov gubitnički mentalitet protiv najboljih. Što se hvata te na sitnice, ccc.
    Skontala sam nego da uvidiš i sam gde grešiš, da se to više ne ponavlja

Resetovao se pri padu k'o Riskin TV kada ga lupi...
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Ja ne znam kako mozete da strepite protiv Gofana, pa kad je Bog dragi slao muda na svetu Gofan je kisobran drzio u ruci, nazalost.
      Zamisli samo da je to bila kiša "muda"

Comment

• Ne strpe ljudi zbog Gofana, nego zbog Novaka.
        Srećom počinje da liči na sebe kako vreme odmiče.

Comment

• Sreca nasaa i Novakova sto se Goffan raspada lagano,kao i Busta juce
          >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
            Skontala sam nego da uvidiš i sam gde grešiš, da se to više ne ponavlja

Resetovao se pri padu k'o Riskin TV kada ga lupi...
            E hvala onda.

Više se Goffin prepao što je Nole pao nego sam Nole.
            Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Nista ovde jos nije gotovo, Novak igra.

Comment

• Originally posted by ACM Dejan View Post
                Sreca nasaa i Novakova sto se Goffan raspada lagano,kao i Busta juce
                Nije se Busta jučer raspao uopće

Comment

• Originally posted by luka View Post
                  Zamisli samo da je to bila kiša "muda"
                  Po Stefiju i jeste .... muda su padala i padala i padala sa neba. Ali je "hrabri" Davvid cvrsto drzao svoj kisobran. A svakakvih je bilo, i obrijanih, i dlakavih, i manjih, a bogami i vecih, levogoredesnodole, levodoledesnogore, ovakva, onakva .... medjutim David je odoleo.
                  Last edited by Sandugp; 21-04-17, 17:43.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Gofan je bar kisobran drzao, a Raonic tendu nasadio iznad sebe kad se ta kisa dogadjala.
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Po Stefiju i jeste .... muda su padala i padala i padala sa neba. Ali je "hrabri" Davvid cvrsto drzao svoj kisobran. A svakakvih je bilo, i obrijanih, i dlakavih, i manjih, a bogami i vecih, levogoredesnodole, levodoledesnogore, ovakva onakva .... medjutim David je odoleo.
                      Pa jesu li se žene bar obradovale na taj dan, ako David nije bio te sreće?

Možda je bolje forumašice da odgovore

Comment

• Steta, hteo je brejkom da zavrsi set. Sad sledi pritisak.

Comment

• Originally posted by luka View Post
                          Pa jesu li se žene bar obradovale na taj dan, ako David nije bio te sreće?
                          Jok i nisu, Serena prva pokupila jedno 35 komada...
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Gofan je bar kisobran drzao, a Raonic tendu nasadio iznad sebe kad se ta kisa dogadjala.
                            Ali je hrabro izašao na pljusak kad se visina djelila.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Jok i nisu, Serena prva pokupila jedno 35 komada...
                              Znači zna ko je otac... Dobro je da nije Aki, taman bi se i oženio.

Comment

• Ajmo Nolence
                                Privodi bre ovo kraju , i pobedi, ne daj dušmanima na volju.
                                Servis, servis, idemo
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X