Ispusti ti ubedljivu prednost, samo zato što nisi verovao u Rosija. Al evo za 5 dana već imaš šansu da se ispraviš
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica 2017
Collapse
X
-
Originally posted by realnost View PostIspusti ti ubedljivu prednost, samo zato što nisi verovao u Rosija. Al evo za 5 dana već imaš šansu da se ispraviš
Nisam ništa ispustio jednostavno su drugi bili bolji , ali bitno da sam tu u vrhu Ima još puno trka!
Comment
-
Meni je ironija da ja koji ne pratim Moto GP, vec 3 godine za redom sam u top 10, prosle sam cak bio 6.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostMeni je ironija da ja koji ne pratim Moto GP, vec 3 godine za redom sam u top 10, prosle sam cak bio 6.
U svemu je bitna sreća , ja žestoko pratim sve 3 kategorije pa sam prošle godine bio vrlo lošLast edited by NEMANJA97; 28-06-17, 00:06.
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View Post4 osobe su stavile Rosija , što ga ti nisi stavio ako si već imao vere u njega?
Nisam ništa ispustio jednostavno su drugi bili bolji , ali bitno da sam tu u vrhu Ima još puno trka!Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Srecna vam bila borba za drugo mesto, veliki je I to uspeh.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by realnost View PostNisam hteo da ga izbaksuziram. Mada sada mislim da si izgubio vođstvo jer si precenio Vinjalesove mogućnosti
Samo da dodam jednu stvar to nema veze sa Vinjalesom pa pored njega sam imao još 13 vozača koji mi nisu ni poen doneli.
Sledeći put malo bolje pogledaj
Originally posted by Indigo View PostSrecna vam bila borba za drugo mesto, veliki je I to uspeh.
Comment
-
gp:
1. Markez
2. Pedrosa
3. Rossi
4. Kraclou
5. Lorenco
moto 2:
1. Morbideli
2. Markez
3. Luthi
4. Pasini
5. Oliveira
moto 3:
1. Canet
2. Mir
3. Fenati
4. Bulega
5. McpheeDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
GoPro Motorrad Grand Prix Deutschland Sachsenring
Moto GP
1. Marquez
2. Pedrosa
3. Rossi
4. Petrucci
5. Dovisiozo
Moto 2
1. Morbidelli
2. Marquez
3. Luthi
4. Oliveira
5. Pasini
Moto 3
1. Mir
2. Canet
3. Fenati
4. Bastianini
5. McpheeUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Moto GP
1. Rossi
2. Marquez
3. Petrucci
4. Dovizioso
5. Lorenco
Moto 2
1. Morbidelli
2. Pasini
3. Luthi
4. Marquez
5. Oliveira
Moto 3
1. Fenati
2. Canet
3. Mir
4. Bulega
5. Mcphee>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Sachsenring - GermanGP
_ Moto3 _
1. Mir
2. Fenati
3. Canet
4. Ramirez
5. Bastianini
3. Oliveira
4. Luthi
5. Bagnia
3. Pedrosa
4. Doviciozo
5. Vinales
???? Prepravke slede posle jutarnjeg zagrevanja. Hoću ove godine da budem poslednji, a možda i završim
sa Igrom da nebi uzeo Titulu i pokvario drugima to zadovoljstvo. Ipak sam rookie samo 2god pratim Mgp!!!!
Last edited by gorki76; 02-07-17, 10:30.
Comment
Comment