Okreci Rafa, ne brukaj se molim te..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Majami 2017
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Proradio malo FH.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Slazem se da nije lako, kad se covek navikne na nesto. Znam i da ste za dosta stvari u pravu (kratke lopte npr) ali je bezveze omalovazavati jednog od najvecih ikad i rugati se. Ove godine su mu rezultati vrlo ok, zato ne mislim nikako da je slabiji nego prosle iako Nole i Endi nisu na svom nivou. Fed se vratio.
P.s. Cujemo se kad osvoji turnir.
Comment
-
Kada vidim da se ovako bori i sa koliko zelje igra, sve mu je oprosteno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostSlazem se da nije lako, kad se covek navikne na nesto. Znam i da ste za dosta stvari u pravu (kratke lopte npr) ali je bezveze omalovazavati jednog od najvecih ikad i rugati se. Ove godine su mu rezultati vrlo ok, zato ne mislim nikako da je slabiji nego prosle iako Nole i Endi nisu na svom nivou. Fed se vratio.
P.s. Cujemo se kad osvoji turnir.
Comment
-
Wooooooowwww kakav BHOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment