Announcement

Collapse
No announcement yet.

Majami 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jel' Tim povređen?

A ovo mi je ulepšalo veče

Last edited by Marija81; 25-03-17, 22:29.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ja ne znam odakle tolike kritike spram Borninog forhenda, on ce za godinu dviju imati pristojno oruzje iz forhenda
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Bože niko veze nama, opet će ova napast od matorog da osvoji :0
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne vidim ja nista spektukalurano u Borninog FH-a danas, onaj rezultat iz prvog seta je zbog Timovo divljanje. Evo sad se smirio i vezao je 12 poena na servisu, a u svaki gem pritisce Borne... Tiem je treba drzati u igri samo, ne ume Borna napadi celo vreme, a narocito treba Tiem da koristi slice.
          OVAKO

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Bože niko veze nama, opet će ova napast od matorog da osvoji :0
            Možda i ne
            Ako je onaj blesavi Kirjos pazio šta jede...
            Jao jedva čekam da vidim njega i Damira večeras ( tenis je u drugom planu, zanima me ponašanje )
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Apsolutni hit u najavi
              Mada ni njihov tenis nije nikako za bacanje u drugi plan, pogotovu ako im se igra.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Tu konstataciju (ako mu se igra, za Kirjosa) sam više puta čuo, čak je i Viško tako konstatovao pre par dana. Meni to malo šuplje zvuči, čuj ako mu se igra. Ispade on nepobjediv, samo ponekad izgubi jer ne želi da pobjedi Mislim da se on svaki put (ako ga ne zaboli tiba ) trudi iz petnih žila ali mu kratak fitilj pa kad vidi da ne ide otaljava posao. Vrijeme će pokazati, mnogima su predviđali velike karijere pa ostade samo na priči.

Comment

• Al' je razbio reket Thiem

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• ali ne postoji gori masters od ovog
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Poplava za 5 min haha
                      Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                        Tu konstataciju (ako mu se igra, za Kirjosa) sam više puta čuo, čak je i Viško tako konstatovao pre par dana. Meni to malo šuplje zvuči, čuj ako mu se igra. Ispade on nepobjediv, samo ponekad izgubi jer ne želi da pobjedi Mislim da se on svaki put (ako ga ne zaboli tiba ) trudi iz petnih žila ali mu kratak fitilj pa kad vidi da ne ide otaljava posao. Vrijeme će pokazati, mnogima su predviđali velike karijere pa ostade samo na priči.
                        Nisam ja nikad rekla da je on nepobediv, niti znam kao ti zvuči, ali da se često ponaša kao da ga baš briga i da mu je dosadno, da se smara, da mu se prosto ne igra, otaljava posao, to je prosto tako, nema veze sa tim da li je nepobediv ili nije. Uostalom mnogi imaju takav stav, čak i oni dosta stariji od njega. No, Niče je baš specifičan po tome valjda jer sve to ni malo ne krije, već ističe i na samom terenu i van njega verbalno.
                        Last edited by miloolja; 25-03-17, 23:34.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Nisam ja nikad rekla da je on nepobediv. A da se često ponaša kao da ga baš briga i da mu je dosadno, da se smara, da mu se prosto ne igra, otaljava posao, to je prosto tako, nema veze sa tim da li je nepobediv ili nije. Uostalom mnogi imaju takav stav, čak i oni dosta stariji od njega. Ne znam kao ti zvuči, al je tako.
                          Nisam to napisao radi tvog stava, samo si me podsetila na Viškovićev komentar - nekako mi pretenciozno zvučalo. Takav komentar može proći za nekoga ko je dugo na sceni a ovaj se tek ispilio.

Comment

• Editovala sam post.
                            Pa nije uopšte pretenciozno. Jel ga ti gledaš, mislm ne samo kad igra protiv Novaka? Baš je takav kao što sam ga opisala. Naravno ne svaki put
                            sigpic

Comment

• Super ako je izgradio tako mišljenje kod drugih. Pozitivan bilans sa najboljima (igra malih brojki) sad može i prestati igrati

Comment

• Kako je Mirjana raznela Radwansku... Prvi set je bio perfektan! Radwanska nije uzela gem na svoj servis u celom meču. Odnos vinera 38-5

Statistika je...

Mada mislim da broj grešaka nije tačan. Bilo ih je više.
                                Last edited by wanderer; 26-03-17, 00:05.

Comment

Working...
                                X