Announcement
Collapse
No announcement yet.
MLB
Collapse
X
-
Odsvirali su oni svoje, a sezona nije ni pocela. Ne volim ih nikako, ali mi je krivo zbog Madisona. Sad su u autu on i Samardzija(mjesec dana vjerovatno) sto znaci da je rotacija spala na Cueto-a koji je u padu i nedokazanog Staratton-a i Blach-a i Holland-a koji je propao... s obzirom da nema nijedna raspoloziva opcija na trzistu ne ostaje im nista drugo bez da se krpe sa bacacima iz bullpena i da krate odmor ovoj trojici(cetvorici ako Holland moze da doprinese) iz rotacije.
Jedini igrac koji nije smio da im se povrijedi se povrijedio... bas kurata sreca. Prosle sezone su se raspadali.. mislim cak i da su bili najgori u ligi po broju HR-a i da im je OPS bio oko .680... Doveli Longoria-u i McCutchena koji bi trebalo to da poprave, a doveli su i Watson-a i Jackson-a, ali svi znamo da se ovaj tim olsanjao na bacace. S obzirom kakva im je divizija, tesko da ce moci da izbore PO. Previse je to matorih igraca da bi se okrenuo tim koji je prosle godine izgubio 98 utakmica.
Comment
-
Red Sox-i i zvanicno imaju najskuplji tim ove sezone. Ukupan iznos plata ovogodisnjeg tima je $223m. Giants-i na drugom mjestu sa $203m dok su Cubs-i treci sa $183m. I vise je nego jasno da su svi timovi napokon malo "splasnuli" i da se ne trosi kao prije nekoliko godina.
Dodgers-i nakon cetiri godine nisu vise na prvom mjestu. Ove sezone ce biti cetvri sa "skromnih" $180m(sitnica u poredjenju sa onih rekordnih $270m koliko su imali 2015. )
Yankees tek na sedmom mjestu sa tricavih $167m... nisu se kotirali ovako nisko jos od 1992. a ovo je i najmanja suma za njih jos od 2003. Izgleda se napokon dozvali pameti jer su u poslednjih 15 godina platili $341m u penalima tj od kako su uvedena nova pravila oko oporezivanja timova. Ako nastave ovako, sledece godine ce umjesto 50% njihova stopa poreza pasti na 20%... a vidimo da su i druge velike trosadzije poput Dodgers-a poceli primjenjivati istu strategiju poslednje 3-4 godine.
Oakland Athletics i Chicago White Sox imaju "najjeftinije" timove.. po $71m.
Najvecu platu za ovu sezonu ima Mike Trout, $34.08m. Prate ga Kershaw sa $34m, Greinke sa $31.95m, te Arrieta, Price i Cabrera sa po $30m.
Prosjecna plata za ovu sezonu iznosi $4.45m.
Comment
-
Koliko se sjecam, do te brojke su davno dosli jer je prije sto godina bilo samo 8(cini mi se) timova po ligi pa su igrali sa svim rivalima 20 puta po sezoni.. onda kako se liga sirila tako se i br utakmica povecavao i na kraju su se nasli na 162. Nisam sad bas 100% siguran da je to to, ali sam siguran da google zna sto ja ne znam, pa trazi
A i to je taman, jer tako ima bejzbola da se gleda svaki dan
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostKakva?
Kershaw baca danas.
Comment
Comment