Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostSto je Kanjas Federeru to je Kirijos Djokovicu
Ajde sad Rafa da vrati univerzum u balans. Ne smijem ni da zamislim dosadu od meca Federer - Kirijos, samo servisi.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNormalno da ce njih dvojica igrati u povoljnijem terminus, ipak je to Fedal, ljudi I dalje pate za tim.
Novak ako je bio nervozan zbog toga I ako nije prelezao te bolesti nema nista od njega.
I da to je Roger Federer dok se bavi tenisom igrace u udarnim terminima, nista nejasno tu nema.
Rekoh vec, poklope se kocikice ali se stvaraju uslovi da se one poklope.
Rekorder turnira nije zasluzio vise od 18h odmora(neka je i igrao dubl) moglo je drugacije..
Nije ovo opravdanje za igru, ja sam sinoc govorila da to jos nije ni blizu njegovog ranijeg nivoa.. Jednostavno stavljen je u mat poziciju..
Niku svaka cast za rutinsku pobedu..
Ajde RafaSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by madrid View PostJa imam na SK1 snimak Atletiko Bajer, a na streamingu sam da ne bih probudio ostale.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMa kakav crnogorski gledao Viska. Sad mi Andrijasevic prica price.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment