Announcement

Collapse
No announcement yet.

INDIAN WELLS 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by torpedo View Post
    Višković je institucija za sve njih. Neki dan je komentarisao meč JJ - učino je grozan meč podnošljivim.
    Misliš sa onim komentarima ko je od vipovaca na tribinama, ko je sa kim u braku ?
    On više komentariše tribine i publiku nego meč , u poslednje vreme.
    Nisam sigurna da je on prenosio JJ.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ne može niko da se meri od njih sa Viškovićem, koliko god da je utanjio i zapustio se _D.. mehh ne može sve da se stigne..fudabal, pa fudbal
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jeste prenosio prvi meč. A to što spomene na tribinam ko je, svaka mu čast kad se u sekundi sjeti imena.

Comment

• Da, to me je uvek odusevljavalo kod Viska, kako se seti u sekundi svih tih likova
          i jeste, on je prenosio JJ

bravo Grisho
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Ne može niko da se meri od njih sa Viškovićem, koliko god da je utanjio i zapustio se _D.. mehh ne može sve da se stigne..fudabal, pa fudbal
            Neka se on drži fudbala
            Mada čujem da i tu brlja.
            Džankić mi je ok , ali mu je glas malo grub.
            Olja da nije Erceg?
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Viskovic je svestran lik, ali prenosi fudbal mnogo vise od jednog Radojevica npr. koji je ubjedljivi broj jedan na SK i Balkanu, posebno sto se kosarke tice, ali i fudbal gazi.

Da imate priliku da slusate Nebojsu Sofranca vidjeli bi sta znaci komentarisati tribine i price van terena
              sigpic

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                Neka se on drži fudbala
                Mada čujem da i tu brlja.
                Džankić mi je ok , ali mu je glas malo grub.
                Olja da nije Erceg?
                Ijuuu kakav fudbal, odande ga treba isterati.. dok u tenisu niko kao Viško ... ehhh kad se setim moje patnje kada je napustio RTS Tražila sam programe gde prenosi, al dobro više puta isprčana priča

Šta Erceg?
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ja se ne sjećam kad je zadnji put Višković prenosio Noletov meč, kao da izbjegava.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                    Jeste prenosio prvi meč. A to što spomene na tribinam ko je, svaka mu čast kad se u sekundi sjeti imena.
                    Trebalo mu je malo vremena da prepozna Charlize.. Cim je kamera zumirala, prestao je da misli o mecu u nastojanju da se seti ko je ..
                    Similis simili gaudet

Comment

• Ali zato zna neke za koje ja nemam pojma ko su ili ne mogu da se setih odmah

Nego da se okrenem malo i da vidim šta se dešava na pustinjskim terenima IW
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                        Trebalo mu je malo vremena da prepozna Charlize.. Cim je kamera zumirala, prestao je da misli o mecu u nastojanju da se seti ko je ..
                        Stao mu mozak. Nego šta je sa ovim lajkovima, jel to mrka kapa.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Ijuuu kakav fudbal, odande ga treba isterati.. dok u tenisu niko kao Viško ... ehhh kad se setim moje patnje kada je napustio RTS Tražila sam programe gde prenosi, al dobro više puta isprčana priča

Šta Erceg?
                          Rekoh da nisi mislila na Ercega da je uleteo da komentariše Viktorov i Noletov meč.

Južni opet u lošem modu

U pravu ste , jbt, jeste Višković prenosio JJ.

Comment

• Dimitrov lagano resava Juznog,6:4 prvi set u drugom 1-0 i brejk lopta.
                            >> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<

Comment

• Ne, ne kakav Erceg, znam čoveka ovaj je od W16 počeo da prenosi tenis (ne verujem da još nešto prenosi), naravno uglavnom neke neatraktivne mečeve.
                              sigpic

Comment

• 90% komentatora sport kluba je fantasticno. Kosarka, fudbal, tenis, nije ni bitno. Samo je nemoguc onaj frajer sto prenosi Zvezdu, Simona volim ko brata al njegovo Simonovic je nepodnosljivo. Cak je jedno vrijeme prenosio nba, ustanem u tri ujutro, cujem RRRRondo, i ugasim.
                                1. Andrey Rublev
                                2. Thanasi Kokkinakis
                                3. Alexander Zverev
                                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Working...
                                X