Pa sta je ovo. 4 puta prebacujem na Lajovica na set loptu i 4 puta gubi poen. Odmah posle set lopti vracam na Berdiha on gubi. Sad napravio duplu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
I uze set Nisioka na kraju, ipak sam dobro osetio. Bravo za Ducija, sad treba stisnuti u 3. setu!Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bravo bre Duci. Kakav BH na krajuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ma to bre, imas ga Ducii!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostPa sta je ovo. 4 puta prebacujem na Lajovica na set loptu i 4 puta gubi poen. Odmah posle set lopti vracam na Berdiha on gubi. Sad napravio duplu.
Crni BerdihŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNovak i Viktor gaze u drugom
Berdih je nadmašio i Don Fabia.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Zato Viktor čupa situaciju.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment