Misim da je Marija juče ovde postavila. Ma glupost.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
Pa sta je strasno Ivo uradio?
Pruzio je ruku, na kratko ga pogledao i to je tohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostJesi pratio Damira u zadnje vrijeme, znam da ga nekada nisi mirisao, vjerovatno ni sada...reko da provjerim jel se šta promijenilo, jer je imao par impresivnih mečeva u zadnjih mjesec dana
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostUfff bre DejZ, na osnovu čega toliko kamenja po Ivi? Samo zbog ovog gafa na mreži ili imaš neke čvršće dokaze za tako teške reči?
Da je bilo ružno...jeste... ali svi mi imamo neke žute minute i ne mogu da verujem da na osnovu ovoga donosite takve kvalifikacije.Last edited by DejZ; 12-03-17, 19:45.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa sta je strasno Ivo uradio?
Pruzio je ruku, na kratko ga pogledao i to je to
Pa nije on Novak da grli protivnike
A da bi bilo skroz korektno evo i Ivinog objašnjenja.
Uzgred nisam postavila gif zbog toga nego zbog priče David i Golijat.
https://twitter.com/ivokarlovic/stat...94512137654272
Originally posted by Velikiajnstajn View PostE to je sad već teško pitanje, ne znam ko, ali očekujem da neko uzme prvi masters u karijeri.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Konacno Sasha uzeo 1.sethttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by DejZ View PostPa cini mi se da se malo smirio al i dalje mu se desava da se buni i raspravlja a 100 posto nije u pravu.sada igra uglavnom atp meceve tako da i to utice...na celendzerima su igraci ipak kudikamo "slobodniji" a nema ni hawkeye pa je sve na sudiji.Dzumhur i Troicki su slicni,protivnik im zabije cist viner a njih dvojica samo sire ruke i prave cirkus. Ma vecina igraca sa ovog podneblja se tako ponasa,vidimo nepravdu gdje je nema,ne volimo da gubimo i uvijek je kriv drugi.
Comment
-
Saša pobedio.
Nadal se muči.
Da li je još jedna senzacija na pomolu ?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostSaša pobedio.
Nadal se muči.
Da li je još jedna senzacija na pomolu ?>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Originally posted by ACM Dejan View PostBilo bi previse za dva dana,mada nista me vise ne moze iznenaditi sto se tice velike cetvorke.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment