pa sudi ti pošteno,evu su sahranili posle USO opena 2015
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
Originally posted by shminka View PostKo zna gdje je Štajner, ali na ovom terenu nije
DumusoaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
U kom sam ja tripu sa ŠtajneromOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostU kom sam ja tripu sa Štajnerom
Kakve voleje igra FedererŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nije Roger nista bolji od Rogera 2014-2016 u ovo vreme Cacanine,aa daleko bilo da je bolji od Novaka za 3000 poena kolika ce biti razlika ili 2000 od Mareja,no sad da ne pricamo o problemima ove dvojice sto psihicki sto fizickim
Wawac da nema kompleks dobio bi i ovo i Ao mec,bolji jee
Comment
-
E, Stanislave nesrećo...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment