Sta izvuce Kuevas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
Sjajan mec. Kakvi udarci, kakve razmene
Verovatno ce se na kraju sezone naci na listi TOP meceva iz ove godine.
Busta zasluzeno!Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
@MR Wolf
Mislio sam posle prvog komentara atomski tenis da se salis posto je bilo dosta price na forumu o ovom 1/4 finalu, i hteo sam da ti napisem da mozda ne bi mogli da igraju ovako da je Federer sa druge strane, ali posto su obojica tu negde da ima stvarno strasnih, brutalnih razmena. Ali sad mi se cini da si ozbiljan i potpuno se slazem. Stvarno je bilo mnostvo vrhunskih poena.
Comment
-
ја не волим баш овакав тенис и обично и не гледам... добро баратају али немају адут, све се своди на то ко ће први да погреши и онда као хватање за главу у стилу јао шта ми ово требало... слични веслачи и веслају до изнемоглости и на крају нису свесни ни ко је победио и ко је изгубио меч, неко ће им рећи у свлачионици...sigpic
Comment
-
Originally posted by madrid View Post@MR Wolf
Mislio sam posle prvog komentara atomski tenis da se salis posto je bilo dosta price na forumu o ovom 1/4 finalu, i hteo sam da ti napisem da mozda ne bi mogli da igraju ovako da je Federer sa druge strane, ali posto su obojica tu negde da ima stvarno strasnih, brutalnih razmena. Ali sad mi se cini da si ozbiljan i potpuno se slazem. Stvarno je bilo mnostvo vrhunskih poena.sigpic
Comment
-
Dobro dobio sam na PP da se Wolf salio. Uglavnom nije mi problem da to kazem, on tako misli(kao i sigurno jos neki mozda i vecina) i ja to postujem. Nemam nista protiv toga, jednostavno su ukusi razliciti. Mozda ne bi dobili Kirijosa, ali je bilo dinamicnije nego ono juce. Ja sam licno neko ko bi uvek pre gledao ovo ili nesto tipa Nadal Verdasco, Ferrer, nego mec Kirijos-Raonic iako bi njih dvojica pobedili ovu dvojicu. Mozda zato sto sam nemam neki specijalan servis i vise mi odgovara igra u polju, ali jednostavno mi je bio interesantan mec. Mozda je pomogao i Junajted sa njihovom igrom pre toga da mi zavrsnica ovog meca bude interesantna.
Comment
-
Fantastican mec igraju Thiem i WawrinkaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment