Leaving Las Vegas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pogodi film
Collapse
X
-
Nije.
Veoma jaka glumacka postava je u pitanju.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Arnel.S View PostMagnolia.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNema slike.
Inače bici ovako kako si postavio je malo dosadno i previše lako. Ja recimo nisam znala sliku iz filma, nisam ga ni gledala na kraju, ali zato desni klik i Search Googe for image...rešava sve. Tako da je ono što je Indigo pokušavao mnogo interesantnije i teže.
P.S. Ima slike http://www.imdb.com/title/tt0455583/ ???Predlog je da sami uzmete ss a ne da nalazite fotku na netu. Mada mi se svidjaju i te aspcijacije. Eto, mogu asocijacije da budu primarna ideja, a koga mrzi da je smislja, moze da postavi ss.
Indigo, bucket list?
Edit: sad videh da su pogodili
Edit2: Napisite uz fotku da li je scena ili asocijacijaLast edited by bici; 12-01-17, 07:59.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
L'enfant?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Najbolji pogodak za ovu sliku "Heat"
Poenta ove igrice bi bila da se stavljaju asocijacije u vidu slika koje upucuju na film ne recimo neka scena gde dvoje ljudi razgovaraju sto se moze vezati za bilo koji film.
Uz to bi bilo dobro i da se da neki nagovestaj izmedju redova ili makar dve slike.
Npr, hocu da postavim film Forest Gump.
Stavljam sliku lika kako trci niz put I stavljam sliku Elvisa Prislija kako igra, na izgled deluje kao lako resenje a uopste to nije.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Ja sam za to da se mesa, jer nekoga ce mrzeti da smislja asocijaciju
Nije heat, u pitanju je scena iz filma. Ko ga je gledao, sigurno ce mu ovi koferi pored vatre dati idejuOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Cuj ne mozes smisliti asocijaciju
Nisi valjda uradio screenshot?
Daj neki hint.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Nije da ne mogu nego me mrzi
Ae evo hint
passengers-travel-on-an-overcrowded-train-on-the-outskirts-of-new-delhi-february-26-2015-india-w.jpgOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment