Bas losi Hrvati danas. Cincaric jedini igra dobro. Dobice Hrvati ali sa ovakvom igrom ne mogu ocekivati plasman u polufinale.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Svetsko prvenstvo u rukometu za muškarce - Francuska 2017.
Collapse
X
-
Originally posted by Tarantula View PostPitanje za gledaoce iz Srbije, da li vam je blokiran RTL za vrijeme utakmica?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
U Njemackoj niko ne prenosi, osim kad igra Njemacka ide link preko IHF samo za tu zemlju. Mislio sam na hrvatski RTL, oni prenose za ova podrucja, pa me zanima da li je blokiran u Srbiji?UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostU Njemackoj niko ne prenosi, osim kad igra Njemacka ide link preko IHF samo za tu zemlju. Mislio sam na hrvatski RTL, oni prenose za ova podrucja, pa me zanima da li je blokiran u Srbiji?
Cudi me da RTS ne prenosi ili Arena, oni imaju u ponudi Rukomet neke lige.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Strasno sudjejne ma nije moguce drzali smo se skoro 50min i na kraju isklucejne za nas, pa jos dva ne svirana faula(penala) i jos jedan ne sviran faul vo napad u nasok korist I napravili su prednost...
Daj brw vise jednom sta je ovo... Dokle vise ovako? Protiv Tunis sudili neke koreance koje blage veze nemaju, protiv angola neke litvance i sada opet isti litvanci, i kad je naj bitnije namesto da imamo neke dance, njemce ili francuze sa sudije mi opet imamo naj slabij sudacki dvojac...Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
Originally posted by bice View PostJa imam samo Nemacki RTL i imam neki RTL croatia world, tu nema prenosa. Imam SBB D3GO kablovsku, mozda nam nije isti paket.
Cudi me da RTS ne prenosi ili Arena, oni imaju u ponudi Rukomet neke lige.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostŠta ti treba - rtl hrvatskiDreams are coming true.
Comment
Comment