MA NECU OVOOO
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostTo je jedna stvar, a druga stvar je Grigorov BH, ja nisam nikada video da on ovako udara BH, a i nisam nikada video da jedan jednorucni BH ovako terorise NAdala pet setova.
Igra strasan tenis, da nije Federer u finalu i da mu nije milije da idol osvoji nego on sam bilo bi ok da prodje u finale.sigpic
Comment
-
Slomi ga fizicki,ako ne igracki!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
I dalje po meni veces sanse za pobedu ima Raf ..... ali naravno vise bi voleo da dobije Grigor.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostGazio je i u Brizbejnu, Cung ga je najvise namucio, da je bio malo strpljiviji imao ga je.
Igra strasan da nije Federer u finalu i da mu nije milije da idol osvoji nego on sam bilo bi ok da prodje u finale.
Svakako ima veće šanse Grigor u finalu nego Rafa
Comment
-
Svaka cast Dimitrovu, prijatno me iznenadio, nije se predao ni u jednom trenutku, borba do kraja.
Sjajan mec.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostGazio je i u Brizbejnu, Cung ga je najvise namucio, da je bio malo strpljiviji imao ga je.
Igra strasan tenis, da nije Federer u finalu i da mu nije milije da idol osvoji nego on sam bilo bi ok da prodje u finale.OVAKO
Comment
-
Comment