Ako Nadal zgrabi ovaj AO, gotovo je izvesno da će uzeti i desetu titulu na RG. Jer samo mu je Novak bio problem na Šatrijeu. Izgleda je sudjeno da se Novak i Rafa uvek omaste titulama, kada jedan od njih dvojice prolazi kroz krizni period. Druga polovina 2016. je plod velike krize velike trojke i Marej je ni kriv ni dužan zauzeo 1.mesto, ali bez osvojenog US Opena i evo sada i bez AO
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nadal neocekivano dobar, ja ovakav nivo nisam ocekivao. Vjerujem da je i Raonic bio pomalo iznenadjen mada imao je bas nekih gresaka zbog kojih je i izgubio 2. set a ko zna sta bi bilo da je Milos dobio taj set.
Dimitrov ima sansu, umije da se odrzi u dugim razmjenama.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostSamo daj na bekend neznalici
Pozdrav za Notu naravno1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Kako samo stignete da pisete tokom meca, svaka vam cast. Iako je Raonic u odlicnoj formi pre meca sam rekao da je nerealno da pobedi Nadala zbog sledeceg. Milos i Kei koji su u naletu i najboljim godinama do sada zajedno imaju 0 GS 0 Atp 1000 titula. Nedopustivo je da dvojica od prvih 5 nemaju nijednu bitnu titulu.
Comment
-
Ne znam u kom univerzumu je Raonic favorit u mecu sa Nadalom. Svaka cast Rafa!
Kad vidim preostalu konkurenciju, najbolje neka Nadal uzme.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostVredno za pomenuti, u Brizbejnu 23 asa Milos i jos milion servis vinera, danas u tri dugacka seta 14 asova. Razlika u riternu evidentna, danas je mnogo blize liniji stajao Rafa i odlicno apsorbirao servise Milosa. Velike zasluge Moji za ovo.
Protiv KYRGIOSA te protiv ROSOLA te protiv BROWNA (njegovi porazi u WImbledonu) rafa je hvatao return puno ranije nego obično. Rezultat - totalna katastrofa
Pa podjednako u 3.kolu protiv ZVEREVA kad je pokušao odreternirati na 2.servis unutra terena a pola servisa nije odbio.
Znači nije sve tako logično i jednostavno u ovoj priči.
Comment
-
Idalje nisam pametan za kog navijati
Nekom logikom Rafi bi lakse bilo sa Rogerom ali i sama pomisao da bi Roger mogo do 18 mi se ne svidja...- 19 Grand Slams titles (84 titles)
- Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
- Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
- Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
- Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
- The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
- Positive Grand Slam H2H with all big rivals
- Single and double gold medal winner (2008, 2016)
Comment
-
Ja se iskreno Nadam da necemo da gledamo jos jedno finale Federera i Nadala. Dosta smo ih gledali u prethodnoj deceniji, mislim da je sada vreme za neke nove tenisere. Ako Stan osvoji ovo, moci ce da se kaze da je najbolji teniser na svetu trenutno. Inace, i mi Novakovi navijaci bi imali problema za koga da navijamo u finalu ako budu igrali Rodzer i Rafa, mada bi ja licno navijao verovatno za Rodzera.
Inace, nece biti lako Venus. Kao pre 2 godine na Us Openu, ako pobedi sestru, bice to mnogo tezak poraz njenoj sestri.Last edited by 147; 26-01-17, 08:59.
Comment
-
Kako lupa po loptici StanOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment