Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pedja5000 View Post
    Ovakav recnik bi morao da bude zabranjen. Nadam se da ubuduce neces koristiti ovakv recnik, jer onda, verovatno, neces jos dugo biti na forumu.
    A ti mos omalovazavat najveceg ikad u svakom drugom postu i traazit teorije zavjere za svog novakilica za svaki poraz

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Comment

• Originally posted by 2012MARIN View Post
      A ti mos omalovazavat najveceg ikad u svakom drugom postu i traazit teorije zavjere za svog novakilica za svaki poraz

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
      Ako mislis da ja to radim, a ne radim, postoji odgovarajuci recnik kojim bi to mogao da mi kazes, a ne onaj koji si upotrebio. Rodzer svakako zasluzuje da vecinu meceva igra na RL areni. Medjutim, da igra sve sem jednog u vecernjem terminu je preterivanje. Po meni su mogli da ga stave u drugoj rundi na neki drugi teren, ili barem da ne igra trecu i cetvrtu rundu u vecernjem terminu na RL areni. Endi je morao da igra u jednom od ta dva termina.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
        Mišin čas kako maksimalno iskoristiti sva svoja oružja u odnosu na podlogu.
        SV jeste bio glavna karakteristika njegove igre međutim glavni pečat dale su varijacije.
        Varijacije iz svakog udarca počev od servisa do udaraca sa oba krila.
        Servis je miksovao, forhendom slao spinovane mrtve loptice da bi iznenada napadao ravnjačom. Bh slajs u doktoskom izvođenju koji je podloga savršeno upijala da bi samo naizgled ničim izazvan potegao brz, ravan i dubok dvoručnu bekend.
        O volejima i anticipaciji na mreži tek bi se dala golema knjiga pečatiti. I za kraj ne treba zaboraviti sjajne duboke reterne. U celini celosti Mišin savršen meč.
        Jedan od ova dva segmenta igre protiv Endija ne bi bio dovoljan, čisto `smaranje` nalik Simonovom sa osnovne ili čista servis volej igra. Za kombinaciju Endi, baš kao ni komentatori, nije našao rješenje mimo pokušavaja da mu sredinom 4. seta udje u glavu. Namjerno se zaboravio kačket na stolici, pa se u pola gema išlo po njega, skakutalo se na reternu kao da se brane penali u završnici svjetskog prvenstva, a nije izostalo ni loše izbacivanje loptice na servisu. Rezultat je, ovoga puta, izostao.

Comment

• Ajmo Role sve je u tajmingu
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Kakvim forsiranjem? O cemu pricas ti?
            Tretiraju ga kao da je broj jedan, a on je broj 17.

Comment

• C'mon Roger!
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Tretiraju ga kao da je broj jedan, a on je broj 17.
                Tretiraju ga kao Rogera Federera, a ne kao broj

Sent from my Z3 compact <3
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Kakav uvodni set, sto je ovoooo

Comment

• Roger kida, uživanje gledati

Comment

• Ala se razigrao Roger!

Comment

• Opala, kakav preokret. Sada ovaj set znatno dobija na značaju i imperativ je da ga dobije Fed.
                        Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Šta bi tek Roger radio ovoj dečurliji da ima 29 godina a ne 35. Nishikori ne bi mogao do gema protiv starog Rogera

Comment

• Nema veze, ako nastavi ovako Fed da igra pregazit ce ga do kraja.
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Bolji Kei u TBu,zasluzeno uzima prvi set.

Comment

• Kakvo sranje, vrati 2 brejk i prsne u tb

Sent from my Z3 compact <3
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X