Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2017. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma pusti te sto ti dodaju jos so na ranu Sandu ja se celo jutro spremam da pisem cssru da menja anketu... al ipak neki sledeci put...

tt
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sandu nemoj ga citirati, na ignore mi je

Indigo tacno je to, bas steta sto je autodestruktivan, ali sto se talenta tice bez premca. Kakvo generisanje snage iz onako malog zamaha, bruka.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Sandu nemoj ga citirati, na ignore mi je

Indigo tacno je to, bas steta sto je autodestruktivan, ali sto se talenta tice bez premca. Kakvo generisanje snage iz onako malog zamaha, bruka.
        Znam ja da ti mene citas, vidiš da se ne gasis nakon Saletove partije, te Tim za klasu, te Rafa za klasu, mnogo pokusaja da ga omalovazis, a realnost je da je pred tobom teška decenija. Budi spreman Vladane
        1. Andrey Rublev
        2. Thanasi Kokkinakis
        3. Alexander Zverev
        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Sandu majstor citiranja, citirao bi post koji je napisan i pre 5 DANA iako posle tog niko nije pisao
          #samokazem

tt
          Last edited by miloolja; 21-01-17, 09:32.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
            gdje moze baby fed da izgubi kad je usao u sektu, i maksimalno Rogeru u ** Cudi me da Bojana nije podjelila ovo drustvance.

https://www.instagram.com/p/BPgoiGtA...rfederer&hl=hr
            Jos nisam ukljucila racunar, inace bi postavila
            Matorci uzeli Grisu pod svoje

Sent from my Z3 compact <3
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Ajmo Gilles!
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Sandu majstor citiranja, citirao bi post koji je napisan i pre 5 DANA iako posle tog niko nije pisao
                #samokazem

tt
                U ovom slucaju se veliki broj postova pise za kratko vreme pa je citiranje neophodno.
                Samokazem...
                A interesantno je koliki je broj postova, s obzirom da su neki ispali a samim tim i zainteresovanost za AO na ovom forumu drasticno opala. BRUKA!!!!!!
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nadalovi navijači treba da se raduju i da čekaju sezonu šljake jer će ovakav Nadal biti dominantan na istoj
                  Temeritas est damnere quod nescials!

Comment

• Zverev nije izdržao, dok fzičku spremu dovede na pristojan nivo bit' će paklen igrač. Sve ima u svojoj igri.
                    Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      U ovom slucaju se veliki broj postova pise za kratko vreme pa je citiranje neophodno.
                      Samokazem...
                      A interesantno je koliki je broj postova, s obzirom da su neki ispali a samim tim i zainteresovanost za AO na ovom forumu drasticno opala. BRUKA!!!!!!
                      Znam sada, al inace citiras uvek, to je bio smisao.
                      Pa normalno da se nadaju i da su srecni i mi bi bili, mislim bicemo A sta je drugo coveku ostalo nego da se raduje tudjoj nesreci, takva si ti neka vremena dosla.

Pazi Sima Strahota uzeo set...

tt
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Power*Mix* View Post
                        Remember last 3 five set losses vs Fognini,Verdasco and Pouille? No well Nadal was a break up in all those in the 5th set
                        Danas je to bio neki drugi Nadal nego onaj iz 2015 i 2016

U 2015 i 2016 Rafa je gubio sve izjednančene mečeve. Kad je bio najbitnije odigrao je naslabije

Ovaj Rafa barem po pozitivnoj energiji podsječa na onog starog.

Rafa je očajno odigrao tie-break 3.seta. Opet sam pomislio "evo ga opet kad je gusto Rafa se ukenjao"
                        Ali 4. in 5. setu stisnuo je zube i pokazao da imaš još nešto od onog starog Nadala. Počeo bolje reternirati, bolje servirati, nekolio puta izlazion na mrežu, miksao

Comment

• Zilavi Zil tek sad pali motore

Sent from my Z3 compact <3
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Ajde gilles cisti to

Comment

• Monfis se doslovce sprda sa švabom
                              Temeritas est damnere quod nescials!

Comment

• Originally posted by Power*Mix* View Post
                                Nadalovi navijači treba da se raduju i da čekaju sezonu šljake jer će ovakav Nadal biti dominantan na istoj
                                Svaako si u pravo

Ovakav NADAL ima dobre šanse da dobije ROLAND GARROS.

I protiv Novaka (u solidnoj formi) na šljaci bi imao svoje šanse

Svakako Rafa proti RAONIČA nije favorit.

Ohrabruje me činjenica kako je danas Rafa popravio return v 4. i 5.setu.

RETURN če biti ključan protiv Miloša.

Ali naravno prvo je treba dobiti Monfu. Neče biti lako

Comment

Working...
                                X