Originally posted by Zika
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
London 2016.
Collapse
X
-
Originally posted by torpedo View PostNe kontam ja te tvoje teorije, de pojasni bogati.
довољно је Ноле помагао Мареја, не мора сада да се иживљавају над њим кад није у форми и да се наслађују у финалу.... нека остане овако и ако Ноле има немеру да игра следеће године озбиљно, припремиће се и биће шеге...Last edited by Žika; 18-11-16, 16:13.sigpic
Comment
-
Originally posted by Zika View Postнико неће реално да напише да је Ноле био у слабој форми, лајаће на сва уста како су они смислили тактику у игри која не одгобара Нолету и да су на крају они генијалци...
Prvo kažeš ovo - Ноле лукаво избегава Мареја и даће Кеју меч..
Kako to Nole izbjegava Mareja, namjerno će izgubiti meč protiv Nišikorija?
Činjenica je da Novak jeste u slabijoj formi , zbog povreda, neigranja, ko zna čega sve već ne.
To svi tvrde pa čak i oni koji ga obožavaju.
Činjenica je i da je Marej došao do broja 1 a da nije pošteno ni odigrao meč sa Novakom.
Te neke teorije zavjere su pomalo smiješne.
Ja samo što napišem tekst, ti na svoj nešto dodaš.
A ti si jedan od onih koji misle da Novak nije ni trebao dolaziti da se nebi sramotio, sad sam shvatio.Last edited by torpedo; 18-11-16, 16:16.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostUbij me ako sam išta shvatio.
Prvo kažeš ovo - Ноле лукаво избегава Мареја и даће Кеју меч..
Kako to Nole izbjegava Mareja, namjerno će izgubiti meč protiv Nišikorija?
Činjenica je da Novak jeste u slabijoj formi , zbog povreda, neigranja, ko zna čega sve već ne.
To svi tvrde pa čak i oni koji ga obožavaju.
Činjenica je i da je Marej došao do broja 1 a da nije pošteno ni odigrao meč sa Novakom.
Te neke teorije zavjere su pomalo smiješne.Last edited by Dekson; 18-11-16, 18:35.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
torpedo @
твоје и моје гледање на стање свега је различито и ако се не капирамо, глупо је да водимо полемику... у ствари ја тебе капирам, само се не слажем са твојим резонима... колико год да навијам за неког играча, кад није у форми, нисам за то да излази и губи, да онима који га не признају даје повод да кажу, ето то је он, само је успео јер је сплет околности то омогућио... то што су га неки саветовали да више не запиње и да игра лагано, није добро, девалвираш све што си урадио до сада... Сампрас је напустио тенис када је био на врху и није остао реда ради да га сви редом побеђују.. остао је непобедив и тако га сви памте.... није ми пријатно да гледам мечеве и пишемо коментаре како ништа није добро, не иде серва, млаки су ударци, безвољно делује и читам глупости како је повређен, ако си повређен не играј, чему излазити повређн на терен? да зарадиш још гору повреду? то нико не ради... Рафа је могао да игра овде али зна да ће га ското сви победити и човек неће да каља свој углед.... ок Ноле је извукао на жељу, на инат, и довољно је.... више од овага би било претеривање...sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Ivan_pg View PostVece sanse dajem Nisikoriju u mecu protiv Djokovica nego Mareju ali u oba slucaja sanse za pobjedu im nisu vece od 10%.pregazice ih Nole ko plitak potok.Mada pitanje je i sta ce Endi uradit sa podivljalim Raonicem koji ne igra lose
Ili ga je Miloš tamo pustio da bi ga ovde pobedio?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostBiće kao u Parizu?
Ili ga je Miloš tamo pustio da bi ga ovde pobedio?
Comment
-
Comment