Announcement

Collapse
No announcement yet.

London 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Zika View Post
    ма какви, све је ту очигледно: Ноле лукаво избегава Мареја и даће Кеју меч....
    Ne kontam ja te tvoje teorije, de pojasni bogati.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
      Ne kontam ja te tvoje teorije, de pojasni bogati.
      нико неће реално да напише да је Ноле био у слабој форми, лајаће на сва уста како су они смислили тактику у игри која не одгобара Нолету и да су на крају они генијалци...

довољно је Ноле помагао Мареја, не мора сада да се иживљавају над њим кад није у форми и да се наслађују у финалу.... нека остане овако и ако Ноле има немеру да игра следеће године озбиљно, припремиће се и биће шеге...
      Last edited by Žika; 18-11-16, 16:13.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
        нико неће реално да напише да је Ноле био у слабој форми, лајаће на сва уста како су они смислили тактику у игри која не одгобара Нолету и да су на крају они генијалци...
        Ubij me ako sam išta shvatio.
        Prvo kažeš ovo - Ноле лукаво избегава Мареја и даће Кеју меч..
        Kako to Nole izbjegava Mareja, namjerno će izgubiti meč protiv Nišikorija?
        Činjenica je da Novak jeste u slabijoj formi , zbog povreda, neigranja, ko zna čega sve već ne.
        To svi tvrde pa čak i oni koji ga obožavaju.
        Činjenica je i da je Marej došao do broja 1 a da nije pošteno ni odigrao meč sa Novakom.
        Te neke teorije zavjere su pomalo smiješne.

Ja samo što napišem tekst, ti na svoj nešto dodaš.
        A ti si jedan od onih koji misle da Novak nije ni trebao dolaziti da se nebi sramotio, sad sam shvatio.
        Last edited by torpedo; 18-11-16, 16:16.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
          Ubij me ako sam išta shvatio.
          Prvo kažeš ovo - Ноле лукаво избегава Мареја и даће Кеју меч..
          Kako to Nole izbjegava Mareja, namjerno će izgubiti meč protiv Nišikorija?
          Činjenica je da Novak jeste u slabijoj formi , zbog povreda, neigranja, ko zna čega sve već ne.
          To svi tvrde pa čak i oni koji ga obožavaju.
          Činjenica je i da je Marej došao do broja 1 a da nije pošteno ni odigrao meč sa Novakom.
          Te neke teorije zavjere su pomalo smiješne.
          Častiće i Keja 3. mestom pošto je Mareja 1.Nije mu do tenisa, izjavio čovek i ja to poštujem.
          Last edited by Dekson; 18-11-16, 18:35.
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ne avetajte, ljudi, presegace i Japanca i Skota! Mora, a zna i kako.. stare su to musterije..

Comment

• torpedo @

твоје и моје гледање на стање свега је различито и ако се не капирамо, глупо је да водимо полемику... у ствари ја тебе капирам, само се не слажем са твојим резонима... колико год да навијам за неког играча, кад није у форми, нисам за то да излази и губи, да онима који га не признају даје повод да кажу, ето то је он, само је успео јер је сплет околности то омогућио... то што су га неки саветовали да више не запиње и да игра лагано, није добро, девалвираш све што си урадио до сада... Сампрас је напустио тенис када је био на врху и није остао реда ради да га сви редом побеђују.. остао је непобедив и тако га сви памте.... није ми пријатно да гледам мечеве и пишемо коментаре како ништа није добро, не иде серва, млаки су ударци, безвољно делује и читам глупости како је повређен, ако си повређен не играј, чему излазити повређн на терен? да зарадиш још гору повреду? то нико не ради... Рафа је могао да игра овде али зна да ће га ското сви победити и човек неће да каља свој углед.... ок Ноле је извукао на жељу, на инат, и довољно је.... више од овага би било претеривање...
              sigpic

Comment

• Ocekujem samo takav spektakl sutra na mecu Kein Nole, morat ce Nole bit 100% u mecu bez padova, Rimski mec je bio epski.

Comment

• Jel se finale igra u 8 ili u 7 po nasem ? Zaboravio sam kako je bilo proslih godina. Novak sutra, kao sto je i ocekivano, igra u 21:00 po nasem.

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
                    Džumhur 9 sekundi.
                    Dzumi stari hiperaktivac samo zuri ko muha bez glave

Comment

• Nisam sujevjeran ali vidiš da su to neka đavolska posla

AKWxdGA.jpg

Šalim se, naravno

Comment

• Vece sanse dajem Nisikoriju u mecu protiv Djokovica nego Mareju ali u oba slucaja sanse za pobjedu im nisu vece od 10%.pregazice ih Nole ko plitak potok.Mada pitanje je i sta ce Endi uradit sa podivljalim Raonicem koji ne igra lose

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
                          Vece sanse dajem Nisikoriju u mecu protiv Djokovica nego Mareju ali u oba slucaja sanse za pobjedu im nisu vece od 10%.pregazice ih Nole ko plitak potok.Mada pitanje je i sta ce Endi uradit sa podivljalim Raonicem koji ne igra lose
                          Biće kao u Parizu?
                          Ili ga je Miloš tamo pustio da bi ga ovde pobedio?
                          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                            Biće kao u Parizu?
                            Ili ga je Miloš tamo pustio da bi ga ovde pobedio?
                            Nisam pristalica te teorije da ga je Milos pustio vec da je u pitanju bio ili los prevod onoga sto je Milos rekao ili se on pogresno izrazio.Siguran sam da Milos nije toliko glup momak da nije mogao da nadje bolji izgovor da je stvarno istina ovo sto vi pricate.Dakle ocekujem jako gust mec sa Marejom vjerovatno u 3 seta.

Comment

• Znači Marin će dobiti Nishikorija, jer ovome je u interesu ili brzo dobiti ili brzo izgubiti. Ovo drugo je lakše puno
                              Čilić ipak ima neki motiv, a ovaj se mora čuvati.

Izgleda da nas očekuje "epsko" izdanje Japanca.
                              Last edited by luka; 18-11-16, 20:04.

Comment

• Što će da pobedi Čilića?
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X