I uporan igrac jako, ne mora da pobedi ali ce ga namuciti sigurno vise nego Monfis.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
London 2016.
Collapse
X
-
Originally posted by Dekson View PostI uporan igrac jako, ne mora da pobedi ali ce ga namuciti sigurno vise nego Monfis.
Gofan je izašao sa stavomšta mi je ovo trebalo?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostVilander je tvrdio da je Gofan tu negde u ravni sa Novakom. Videcemo danas.
Crni Novače, gde je servis?
Originally posted by Mrkela View Postsa kakvim je stavom Novak izasaoajd' da otaljam ovo pa da se spremam za EndijaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostKo komentariše meč na SK, na poslu sam- imam neki strim SK hrvatski.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostPa bas zato je losa odluka, zar Endiju treba jos jedan mec di gine? Jel nije logicinije po njegovo zdravlje i sve da u zadnjem mecu ima rjesenu situaciju i tankira mec npr
Dzabe taj odmor od 4-5 sati ako ce se potrosit duplo vise nego sto bi mozda da igra zadnji mec i da zna cijelu situacijuOVAKO
Comment
Comment