Mari se stvarno uzasno ponasa. Po meni je trei set 50:50
Announcement
Collapse
No announcement yet.
London 2016.
Collapse
X
-
Milos je majstor za propustanje prilika. Videcemo da li ce i ovu sada ispustiti.
KRALJ! LEGENDA! nema reci koja ga moze opisati.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostMilos je fino odgojeno dete.
Plus sto jako cesto igra dosta ranije polufinala ove godine . Da je ovo drugi mec danas, Endijeve sanse ukoliko profje bi bile dosta manje u finalu.Last edited by 147; 19-11-16, 16:57.
Comment
-
Andy u ekstazi slavi kao divljak. Mislim da mu se zena ponovo zaljubi kad ga vidi kako neartikulirano divlja.
Al opet, takvo ponasanje je dio njega, sumnjam da vise ikome smeta.
Mislim da je Raonic puno prilika propustio da bi dobio ovaj mec, pa cak i pored ovoliko gresaka Andya
Comment
-
Fantastican mec,kapa dole momci.
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by luka View PostAndy u ekstazi slavi kao divljak. Mislim da mu se zena ponovo zaljubi kad ga vidi kako neartikulirano divlja.
Al opet, takvo ponasanje je dio njega, sumnjam da vise ikome smeta.
Mislim da je Raonic puno prilika propustio da bi dobio ovaj mec, pa cak i pored ovoliko gresaka AndyaLako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
Comment