Jbte sad vidim na Twiteru.Lik je lud, meni on toliko ide na ..... da pokusavam da ga ne gledam nikako. Evo sad sam se iznervirao. Jbte dal smo tolika stoka od naroda da smo zasluzili ovo govedo i sns, sps i srs da nas jase ceo zivot....koliko ljudi je pobeglo odavde zbog njih...nerealno..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Koja glupkst ovo glasanje. LoL3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ne znam da li ima glupljeg takmicenja od Evrovizije.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Glup sistem.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ali ova naša voditeljka, što komentariše. Jao bože. Ne znam šta pokušava, ali je neverovatno loša. Neki nepotrebni komentari, neka kao dobacivanja. Ma užas, jedva sam uspeo da odgledam od nje.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Ma ja bih zadrzao glasanje publike, a ukinuo ziri. Kakav crni ziri..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View Post
A ovaj sistem je baš teški zajeb, Makedonija sve vrijeme prva, onda druga sa 2 boda iza Švedske pred glasanje publike. I dođe to glasanje publike i padnu na osmo mjesto. Norveška nije od žirija dobila praktično ništa, a uz glasove publike prešla na prvi dio tabele itd itd.
Uglavnom, Evrovizija kao takmičenje mi je baš glupa postala još prije 6-7 godina.
Comment
-
Ma nema jače od RuslaneOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View Post
Baš ima dobrih pesama koje se i dalje slušaju psole 13,14,15 godina..
Meni neponovljivi Sakis Ruvas
Comment
Comment