Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Indigo View PostSto bi jedan od najznacajnijih stvaralaca Sci-fi rekao "I have no mouth and i must scream"Nikada se ne treba kurciti da nisi knjigu u zivotu procitao, jer ti neuki, glupi covece zarad sekunde neke iracionalne satisfakcije i sveopsteg histericnog smeha u drustvu gubis sve one svetove koje si mogao posetiti, sve one stvari koje si mogao nauciti i sve one emocije i stanja koja si mogao doziveti.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Počela sezona.. Večeras od 18ipo do 22.
IMG_20171107_183546.jpg
Kad ovakve karte dobiješ u prvu ruku ne miriše na dobro.
Ali smo se izvukli, 2-2 u partije..
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Pricajuci o politici i onome sto cujete i vidite na TVu i portali samo se nervirate, tako i ja. Ali tek kad covek nema vremena za takve stvari ili kada mu se desi nesto bitno, bilo to lose ili dobro, tek onda shvati koliko zapravo Vucic i Dacic nisu bitni i da nijedan pojedinac to ne moze da promeni, ma koliko on bio uticaj. Kazu mnogi, da li je istina ne znam, da je pokusao recimo JFK, pa pogledajte gde zavrsi, ajde ima covek aerodrom ako nista drugo.
Sto se tice same ekonomije u nekoj zemlji, to je vec moguce napraviti izmene (kod nas tesko ostvarivo), solidni primeri su Cesi i Slovaci, mada ne cvetaju ni tamo ruze. A dobar primer jesu Skandinavci koji imaju samo jednu taktiku. A to je kada se poveca zaposlenje u drzavnim sluzbama preko 30% (nekad je islo i preko 40%, kad su bili u krizi u drugoj polovini proslog veka) da spuste ispod 20%. Ne razumem se preterano u ekonomiju, ali mislim da bi i za nas i za bilo koju drugu zemlju to bio sasvim dovoljan korak za unapredjenje.
I na kraju, vi nista tu ne mozete i ne zamarajte se time da menjate svet i cinite ga boljim mestom kao sto tripuju startupi iz Silicijumske doline, nego samo gledajte kako da imate sto manje "slobodnog" vremena i bice vam odlicno i u Srbiji.sigpic
Comment
-
Haha ne znam za njega stvarno..ovaj da, al eto ispostavilo se da sam se i ja tebe veceras setila
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostPočela sezona.. Večeras od 18ipo do 22.
[ATTACH=CONFIG]15474[/ATTACH]
Kad ovakve karte dobiješ u prvu ruku ne miriše na dobro.
Ali smo se izvukli, 2-2 u partije..
Imas tek malo ispodprosjecne karte u tom dijeljenju.
Ako tvoj saigrac ima za nijansu iznadprosjecne, to je izjednacena partija - zavisi samo ko bolje odigra i uzme zadnji punat.
Ili ste vi navikli imati sve i igrati zmire.
Comment
-
Originally posted by A P View PostNe gundjaj.
Imas tek malo ispodprosjecne karte u tom dijeljenju.
Ako tvoj saigrac ima za nijansu iznadprosjecne, to je izjednacena partija - zavisi samo ko bolje odigra i uzme zadnji punat.
Ili ste vi navikli imati sve i igrati zmire.
Kad nema akuže sve je ispodprosiječno.
Jednom sam nam pisao 11 zbog njihovog kucanja ili slišavanja u prvoj ruci i jednom zbog bacanja karte preko reda.
Originally posted by Ivan_pg View PostPodgorica 13,28 C,kisa pada citavi dan i tako ce narednih 10 dana.Jako odvratno vrijeme.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment