Dobar decko.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hteo sam da narezem neku muziku na cd, medjutim sve mi redja po abecednom redu izvodjaca, a ja bih zeleo da malo izmesam izvodjace. Ne mogu nigde na nadjem "sort" opciju, pa ako neko zna kako da sredim ovo bio bih mu zahvalanDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bio na nekom decijem rodjendanu, od kolege cerkica punila 4 godine. Sve bilo super dok se nije pojavio prokleti klovn. Deca se usrala u zivot, momentalni haos I vtistanje.
Ogavna stvorenja, zasto bi bilo koji normalan covek pored toliko zanimanja na svetu odabrao da bude klovn.
Ne treba takve ni zaliti.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Bokte...kakvo ludilooo
"Ovu zloslutnu pojavu zapravo je prouzrokovala kombinacija niske plime, niskog pritiska i jakih vetrova u pravom smeru, što je bukvalno odgurnulo vodu daleko od duge uske uvale...tzv. fenomen obrnuti olujni talas"...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostTeletina i povrće ispod sača, ti si na potezu Maro
Priroda je čudo...Gledam na TW i na TV užas,jadni ljudiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ves View PostGlasačko tijeko SAD-a .
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMi smo se nasli njima nesto pricat, a svako vjencanje uzmemo pistolj i pucamo, jer eto slavi se.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPucaj u uragan, pucaj u zrak, isti klinac.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Slazem se da je debilizam pucati u vazduh na svadbi. Ali ovi su obrnuli igricuOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment