Ako je neko slao za termin za vizu njemačka ambasada BiH, neka mi se javi u inbox, imam par pitanja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da li je neko od vas imao iskustva da predaje Engleski preko interneta strancima?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostDa li je neko od vas imao iskustva da predaje Engleski preko interneta strancima?
Samo da te pitam, kako ces se sporazumjeti sa njim, ako ti znas Engleski, a on ne zna i ti treba da ga naucis taj Engleskisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ma sve Japanci...Potpalio me drugar koji to radi vec par meseci da krenem i ja posto sam odlican sa Engleskim, i gledao sam jedno njegovo predavanje. U fazonu filozofija firme je da ti pricas na englskom, a na njihovom je da te razumeju ili ne, ne moras da pricas japanski
Mada dosta losi ti japanci, keze se i smeju u facu i onda ti grunu keca na reputaciji...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Tako se i uči strani jezik, samo se on priča na časovima i amin. Pazi samo da ne naletiš na neke jakuzeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostDobar način da se inostranoj masoneriji proda produkt naših vinarijaDreams are coming true.
Comment
-
Gang, jesi razmišljao o sopstvenom destilatu? Mada je taj tvoj kraj više šljivarski, al što da ne probašТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostGang, jesi razmišljao o sopstvenom destilatu? Mada je taj tvoj kraj više šljivarski, al što da ne probašsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Misliš da bi to moglo da uspe? Sve mi se čini da je kupina nezahvalnija od groždja, ipak ima manji postotak šećera. Na kraju i sumnjam da bi vinjak mogao dovoljno da odleži u buretu pored tebeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by bice View PostDa li je neko od vas imao iskustva da predaje Engleski preko interneta strancima?
Odgovara mi sto su casovi kratki (25 minuta) i mozes da radis kad god hoces, samo se ulogujes na sajt pa te ucenici kontaktiraju a mozes i da im zakazujes, tu je veca cena casa tako da treba uglavnom zakazivati.
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment