Nabodi ga Mik
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Победа View PostМени је нејасно како је ова немачка полиција неспособна да обузда ово. У Србији рецимо нема теорије да можеш да урадиш нешто против жандармерије јер ће убити Бога у теби.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Ukrali mi samo sedišteТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Oni se bore protiv kapitalizma.
Moze li mi neko reci da li postoji barem jedna osoba koja je pobjegla od kapitalizma u socijalizam?Last edited by maliajnstajn; 08-07-17, 13:14.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Za smeh ili plač, pitanje je sad'...
Ili ovo
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by Bane je View PostDobro si i prošo. Na balkan bi ti ukrali i sjećanje na biciklo.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostZa početak - ne pričaš što imaš diskont kod nas, koji radi punom parom.
Spoiler
Pa si se još povukao u severnije krajeve i tamo trošiš novac ovog napaćenog grada.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostZa početak - ne pričaš što imaš diskont kod nas, koji radi punom parom.
Spoiler
Pa si se još povukao u severnije krajeve i tamo trošiš novac ovog napaćenog grada.
Comment
-
Maricevo SFRUC se ne moze trpeti. Tiranija. Covek dere.
Praline juce 45 danas 59. Jedino bi ga izvadilo da daje na odlozeno.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment